Press "Notify when price drops" button to track WARRIORS OROCHI 3 price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 Mar 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Koei Tecmo Europe Ltd

Cheats:

Highest price

89.00 TL

Lowest price

59.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.74 / 5

Ratings: 299

WARRIORS OROCHI 3

Release date: 20 Mar 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Koei Tecmo Europe Ltd

Cheats:

PlayStation®3 ile uyumludur.

Tarihin en güçlü savaşçıları bir kez daha güçlerini birleştiriyorlar!
Orochi'ye karşı savaştıktan yıllar sonra, Yılan Kıral, Three Kingdoms ve Warring States kahramanları yeni bir tehlike ile karşı karşıyalar. Korkunç ve devasa bir canavarın gölgesi ülkenin üzerine düşmüş ve bir çok cesur savaşçı ölmüştür. Sağ kalanlar, ölen askerleri kurtarmak yeni ittifaklar kurmak, güçlü silahlar toplamak ve korkunç Hydra'yı yenmek üzere bir ordu kurmak için zaman içinde geriye yolculuk yaparlar. seyahat.

Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

WARRIORS OROCHI 3 ©2011-2012 TECMO KOEI GAMES CO., LTD. All rights reserved. WARRIORS OROCHI and KOEI logo are registered trademarks of TECMO KOEI GAMES CO., LTD. The KT logo is a registered trademark of TECMO KOEI HOLDINGS CO., LTD.