Press "Notify when price drops" button to track FuturLab's Futro Bundle price or check other PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 Ara 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: FUTURLAB LIMITED

Cheats:

Highest price

22.00 TL

Lowest price

11.49 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.41 / 5

Ratings: 22

Coconut Dodge
Velocity

Release date: 19 Ara 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: FUTURLAB LIMITED

Cheats:

PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable) ve PlayStation®Vita ile uyumludur.

Herkesin sevdiği retro oyunlara müthiş yeni fikirler eklerseniz ne olur? Herkesin sevdiği müthiş ve yeni oyunlar elde edersiniz! FuturLab büyük sükse yapmış iki oyunu Velocity ve Coconut Dodge ile işte bunu yaptı. Şimdi her iki oyuna bu çok değerli paketle sahip olabilirsiniz! Bu fırsat Retro değil, Futro!

PSP, PS3, PS Vita.

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu* sisteminde kullanımı ve 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Taşınabilir Konsol* sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
* Daha fazla bilgi almak için Hizmet Koşulları'na başvurun.

'Velocity' and 'Coconut Dodge' Copyright 2012 FuturLab Limited. All rights reserved. Developed and Published by FuturLab Limited.