Press "Notify when price drops" button to track Spyro 3™: Year Of The Dragon price or check other PS3 / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 Ara 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

22.00 TL

Lowest price

4.49 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.71 / 5

Ratings: 968

Spyro 3™: Year Of The Dragon

Release date: 12 Ara 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

PlayStation®3 ve PSP® (PlayStation®Portable) ile uyumludur.

2000 yılı Çin Ejderha Yılı idi ve bunu kutlamaya PlayStation® için en küçük kahramanlardan biri, şu ana kadarki en büyük macerası için geri döndü.

Kuluçkadan kaçırılan Ejderha yumurtalarını kurtarmak için Ejderha ataları tarafından gönderilen genç Spyro ve en yakın dostu Yusufçuk Sparx, kendilerini şeytani bir cadının hüküm sürdüğü Forgotten World'de bulurlar. Sorceress'a karşı koyma görevi esnasında Spyro'ya kanguru Sheila ve asker penguen Sgt. Byrd dahil olmak üzere altı oynanabilen karakter yardımcı olacaktır. Ah bir de Sparx'ın kendi küçük maceraları da var tabii!

Bu ürün, PlayStation® (PS one®) klasiği için yapılmış bir emülasyon versiyondur. Orijinal PS one® versiyonundan gelen bu üründeki bazı özellikler değişebilir ya da mevcut olmayabilir.

Bu ürün belirtilen dilleri desteklemektedir: Oyun içi konuşma: İngilizce; Ekran metni: İngilizce.

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu sisteminde kullanımı ve 3 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Taşınabilir Konsol sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

Spyro 3™: Year of the Dragon ©1998-2012 Universal Interactive Studios Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Insomniac Games, Inc. “PLAYSTATION” and “PlayStation” are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. is a registered trademark of Sony Corporation. All rights reserved.