Press "Notify when price drops" button to track Spyro The Dragon™ price or check other PS3 / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 Ara 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

22.00 TL

Lowest price

4.49 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.68 / 5

Ratings: 973

Spyro The Dragon™

Release date: 12 Ara 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

PlayStation®3 ve PSP® (PlayStation®Portable) ile uyumludur.

Maceralarla dolu büyük hayalleri olan küçük ejderha Spyro ile tanışın.

Beş Ejderha diyarında, Ejderha aileleri arasında barış içinde yaşayan Spyro, günün birinde bir kahraman olmayı hayal eden en yakın dostu Yusufçuk Sparx ile birlikte günlerini uçuş alıştırmaları yapmakla ve alev üflemeyi öğrenmekle geçirmektedir.

Ama Ejderha Diyarında her şey güllük gülistanlık değildir. Bir gün, çok kötü ve bir o kadar da çirkin Gnasty Gnorc isminde bir ejderha, Ejderha ailelerinin mutluluğunu kıskanır, Ejderha Diyarının kontrolünü ele geçirir ve tüm Ejderhaları sihirli bir kristal ile dondurur. Neyse ki, Spyro çok küçüktür, şeytani büyü başının üstünden geçerek onu ıskalar ve artık Ejderhaların tek umudu o ve Sparx'dır.

Spyro ve Sparx'a beş sihirli dünyada ve artı olarak çok sevilen PlayStation® macerası Gnasty Gnorc’un hurdalık krallığında geçecek bir maceraya artık katılabilirsin.

Bu ürün, PlayStation® (PS one®) klasiği için yapılmış bir emülasyon versiyondur. Orijinal PS one® versiyonundan gelen bu üründeki bazı özellikler değişebilir ya da mevcut olmayabilir.

Bu ürün belirtilen dilleri desteklemektedir: Oyun içi konuşma: İngilizce; Ekran metni: İngilizce.

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu sisteminde kullanımı ve 3 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Taşınabilir Konsol sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

Spyro The Dragon™ ©1998-20012 Universal Interactive Studios Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Insomniac Games, Inc. “PLAYSTATION” and “PlayStation” are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. is a registered trademark of Sony Corporation. All rights reserved.