Press "Notify when price drops" button to track Papo and Yo Full Game price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Ağu 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Meta4 Interactive Inc.

Cheats:

Highest price

36.00 TL

Lowest price

18.39 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.34 / 5

Ratings: 2149

Papo and Yo Full Game
Papo & Yo Trial

Release date: 15 Ağu 2012

Genre: --

Rating:

Publisher: Meta4 Interactive Inc.

Cheats:

Papo & Yo Quico ve onun en iyi arkadaşı Canavar, keskin dişleri ve zehirli kurbağalar için bir bağımlılık ile büyük bir canavar adında genç bir çocuğun hikayesini takip eden bir bulmaca-Platform macera.Dakika Canavar onun etrafında herkes için kötü haber şiddetli bir öfke gider bir kurbağa yiyor. Ve yine, Quico onun en iyi arkadaşı için bir çare bulmak için tehlikeli bir yolculuk yapmak için korkmuyor.

Quico olarak, size ince hava katı nesneler katıyor hangi büyülü, yaratıcı dünya size macera olarak onun yardımıyla bulmacaları çözerek Canavar ile dostluk kurmak gerekir. Eğer görevi tamamlamak ve korkutucu dostum için bir çare bulmak istiyorsanız sizin yararınıza iyi hem de kötü Monster duygular,, kullanmayı öğrenmek gerekir!

Deneme versiyonunu daha önce indirdiyseniz, bu tam oyun yükseltmesini indirin.

1 Oyuncu
minimum 56 KB alan gerekir
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p
DUALSHOCK®3 Titreşim İşlevi
Ağ Özellikleri

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Copyright Minority Media Inc. 2012