Press "Notify when price drops" button to track GTA Episodes from Liberty City price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 Nis 2012

Genre: Action / Racing / Adult

Rating:

Publisher: Rockstar

Cheats:

Highest price

84.00 TL

Lowest price

14.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.38 / 5

Ratings: 14455

GTA Episodes from Liberty City

Release date: 11 Nis 2012

Genre: Action / Racing / Adult

Rating:

Publisher: Rockstar

Cheats:

PlayStation®3 ile uyumludur.

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony bölümlerinin her ikisini içerir ve oynamak için orijinal Grand Theft Auto IV oyununu gerektirmez.
The Lost and Damned bölümünde Liberty Şehrini, azılı motosiklet çetesi Lost'un kıdemli üyesi olan Johnny'nin gözünden görün. Johnny, şiddet ve yozlaşmanın mahvettiği bu şehrin kontrolünü ele geçirmek için birbirleriyle acımasızca savaşan rakip çetelerin ortasında kalır. Kardeşlik hayatta kalabilir mi?
The Ballad of Gay Tony, Liberty şehrine aşırı dozda silah, şatafat ve pislik getiriyor. Efsanevi gece kulübü işletmecisi Tony Prince'in ('Gay Tony' olarak da bilinir) tam zamanlı asistanı ve yarı zamanlı bir gangster olan Luis Lopez olarak, oyuncular herkesin bir fiyatı olan bu dünyada, aileye ve arkadaşlara bağlılık arasında seçim yapmanın ve samimi insanlarla sahtekârları ayırt etmenin zorluklarını yaşayacak.

1 Oyuncu
minimum 2 MB alan gerekir
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p, 1080p
DUALSHOCK®3 Titreşim İşlevi
Ağ Özellikleri
Ağ Oyuncuları 2-16

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2006-2009 Rockstar Games, Inc. Rockstar Games, Grand Theft Auto, Episodes from Liberty City, Take Two marks/logos are Take-Two Interactive Software trademarks. All other marks and trademarks are properties of their respective owners. All rights reserved. This videogame is fictional doesn’t depict any actual event/person/entity & any similarities are coincidental. Take Two doesn’t endorse or encourage engaging in any conduct depicted in game. Unauthorized copying, reverse engineering, transmission, public performance, rental, pay for play, or circumvention of copy protection is strictly prohibited. Use of software is subject to license in the game manual & online at rockstargames.com/eula. Non-transferable access to special features such as exclusive, unlockable, downloadable or online content, services, or functions may require single-use serial code, additional fee and/or account registration (13+).