Press "Notify when price drops" button to track Battleborn Digital Deluxe price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 May 2016

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: 2K

Cheats:

Main game: Battleborn

Highest price

329.00 TL

Lowest price

49.00 TL

Lowest PS+ price

35.60 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.36 / 5

Ratings: 185

Battleborn Digital Deluxe

Release date: 3 May 2016

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: 2K

Cheats:

Main game: Battleborn

Battleborn Digital Deluxe, size “Attikus and the Thrall Rebellion,” “Toby's Friendship Raid” ve “Oscar Mike vs The Battle School” dahil olmak üzere 5 Story Operations, 5 ek kahramana erişim, dijital bonuslar VE Alani için özel bir gold skin ve Toby için bir Cyber skin veren Season Pass'i içerir.

KAHRAMANLAR
Battleborn, 25 oynanabilir kahramanıyla kapsamlı bir kadro sunuyor. Her kahraman kendine özgüdür ve eşsiz silahlara ve güçlere sahiptir.

HİKAYE MODU
Battleborn'un Hikaye Modu, tamamen tek bir oyuncuyla veya bölünmüş ekranda ya da çevrimiçi olarak arkadaşlarla beraber iş birliği içinde oynanabilecek bir hikaye deneyimidir.

ÇOK OYUNCULU
Battleborn'un takım temelli rekabetçi çok oyunculu oyun modu şu birbirinden farklı dört çok oyunculu modda oynanabilen ve 10 oyuncuya kadar destekleyen 5v5 çevrimiçi maçlar sunuyor: Incursion, Capture, Meltdown ve Face-Off.


1-2 Oyuncu
Ağ Oyuncusu 2-10 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir
minimum 55 GB alan gerekir
DUALSHOCK®4 Titreşim İşlevi
Uzaktan Oynama Destekli
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2016 Necromonger, LLC. Gearbox & the Gearbox Software logos are registered trademarks, and Battleborn is a trademark, all used courtesy of Gearbox Software, LLC. All rights reserved. Battleborn is published and distributed by 2K. 2K and the 2K logo are registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. in the U.S. and other countries and used here under license.