Press "Notify when price drops" button to track Madden NFL 17 Standard Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 Ağu 2016

Genre: Sports

Rating:

Publisher: ELECTRONIC ARTS LTD

Cheats:

Highest price

269.00 TL

Lowest price

269.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.91 / 5

Ratings: 23

Madden NFL 17 Standard Edition

Release date: 25 Ağu 2016

Genre: Sports

Rating:

Publisher: ELECTRONIC ARTS LTD

Cheats:

ÖN SİPARİŞ – HEMEN ÖDEME YAPMANIZ GEREKİYOR


Ön siparişini bugün ver ve Madden NFL 17 temasına ek olarak dokuz adet Madden NFL Dereceli bilet ve yedi adete kadar Madden NFL Ultimate Team Pro Paketi kazan.

Şimdiye kadarki en derin Franchise modundaki yeni ve sürükleyici özelliklerle, şampiyonluk yarışında her şeyin merkezinde olarak takımını Madden NFL 17'de yükseklere taşı. Yepyeni top taşıyıcı bildirimleriyle, savunma oyuncusunu kandırma mekanizmalarıyla ve özgün yapay zeka savunma sistemiyle, topun her iki yanından Gridiron Glory için takımını hazırla. En dengeli oynanışa sahip yapısıyla ve Ultimate Team, Draft Champions gibi eğlenceli ve yeni oyun modlarıyla Madden NFL 17 şimdiye kadarki en eksiksiz Madden oyunudur.

Madden NFL 17 hakkında daha fazlasını easports.com/madden-nfl adresinden öğren.

Oyun içi satın alma opsiyonu

Ön siparişinizi iptal etmek dahil ön sipariş vermek hakkında daha fazla bilgi almak için Sony Entertainment Network Terms of Service/User Agreement'ı (Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi) okuyun. Otomatik indirme için PS4™ sisteminizde Otomatik Oturum Açma ve Otomatik Giriş etkinleştirilmiş olmalıdır.

1-4 Oyuncu
Ağ Oyuncusu 2-2 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir
minimum 24GB alan gerekir
DUALSHOCK®4 Titreşim İşlevi
Uzaktan Oynama Destekli
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

UYGULANAN ŞARTLAR VE KISITLAMALAR. AYRINTILAR: https://www.easports.com/madden-nfl/game-disclaimers.

© 2016 Electronic Arts Inc. EA, EA SPORTS ve EA SPORTS logosu Electronic Arts Inc'nin ticari markasıdır.
‘John Madden’ markası ve ismi, bu üründeki John Madden'ın benzerlikleri ve diğer nitelikleri Red Bear Inc'e veya John Madden'a ait ticari markalar veya fikri haklardır. Bunlar Electronic Arts Inc. tarafından lisans altına alındı ve Red Bear veya John Madden tarafından öncesinde yazılı olarak onaylanmadan bu marka ve hakların tümü veya bir bölümü kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır.
NFL PLAYERS INC. ve NFLPLAYERS.COM.'un resmi lisanslı ürünüdür.