Press "Notify when price drops" button to track Worms W.M.D All-Stars Pre-Order Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 Ağu 2016

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Team 17 Digital LTD

Cheats:

Highest price

89.00 TL

Lowest price

89.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.9 / 5

Ratings: 40

Worms W.M.D All-Stars Pre-Order Edition

Release date: 23 Ağu 2016

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Team 17 Digital LTD

Cheats:

ÖN SİPARİŞ – HEMEN ÖDEME YAPMANIZ GEREKİYOR

Worms W.M.D'nin All-Stars Pack'i içeren bu Ön Sipariş Versiyonu, var olan en müthiş oyunların bazılarından gelen bir konuk yıldızlar ordusu sunuyor.

Worms W.M.D,'de solucanlar gelmiş geçmiş en yıkıcı oyunlarıyla geri döndüler. 2 boyutlu muhteşem el çizimi görünümü yepyeni silahlar zanaatkarlık, araçlar ve binaların takdimi ve ayrıca çok sevilen klasik silahlar ve oynanışın geri dönüşünü sunuyor.

Kademeli oyun dahil, yerel veya çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda, solucan savaşında her birinde sekiz adede kadar solucanla, beş adede kadar rakiple kapış. Eşek Heykeli ile rakiplerini yerle bir et. Kutsal El Bombası ile onları solucan kıyması haline getir. Helikopterlerle gökyüzünden cehennemi yağdır veya tank ile onları maziye göm. Elinin altındaki 80 silah ve aletle, en kaotik Worms bu!

Ön siparişinizi iptal etmek dahil ön sipariş vermek hakkında daha fazla bilgi almak için Sony Entertainment Network Terms of Service/User Agreement'ı (Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi) okuyun. Otomatik indirme için PS4™ sisteminizde Otomatik Oturum Açma ve Otomatik Giriş etkinleştirilmiş olmalıdır.

1-6 Oyuncu
Ağ Oyuncusu 2-6 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir
minimum 5 GB alan gerekir
DUALSHOCK®4 Titreşim İşlevi
Uzaktan Oynama Destekli
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

Worms™ W.M.D. Developed by Team17 Digital Ltd. © 2016. Team17 and Worms™ are trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. Original concept Andy Davidson. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners. Developed and published by Team17 Digital Limited.