Press "Notify when price drops" button to track Assassin's Creed® III Benedict Arnold DLC price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 Kas 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Main game: Assassin's Creed®III Classic Edition

Highest price

22.00 TL

Lowest price

5.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.39 / 5

Ratings: 3117

Assassin's Creed® III Benedict Arnold DLC

Release date: 28 Kas 2012

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Main game: Assassin's Creed®III Classic Edition

The PlayStation® exclusive Benedict Arnold Pack, dört bonus özel tek kişilik görev ile birlikte bir saatten fazla ek oynanış sunuyor. Benedict Arnold’un adını “dönek”e çıkaran ihaneti deneyimleyeceksiniz. General George Washington'ın casus ağı West Point'teki Continental kalesini teslim etmeye yönelik bir planı açığa çıkarınca, Washington bu entrikayı sessizce durdurabileceğini bildiği tek adama başvuruyor: Connor. Tarihin en ünlü hainlerinden birinin arkasındaki gerçeği gün ışığına çıkarın. Sadece PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ile kullanılır.

Bu ürün 2D veya 3D oynanabilir. Stereoskopik 3D özelliklerini kullanabilmek için stereoskopik görüntüyü destekleyen bir 3D TV ve uyumlu 3D gözlük gerekir.

1 Oyuncu
SIXAXIS™ Harekete Duyarlı
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3 Titreşim İşlevi
Ağ Oyuncuları 2-8
Stereoskopik 3D ile uyumlu

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu* sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
* Daha fazla bilgi almak için Hizmet Koşulları'na başvurun.

© 2012 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.