Press "Notify when price drops" button to track Destiny: Rise of Iron price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 Eki 2016

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: Bungie

Cheats:

Main game: Destiny® – The Collection

Highest price

299.00 TL

Lowest price

66.74 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.58 / 5

Ratings: 3678

Destiny: Rise of Iron

Release date: 3 Eki 2016

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: Bungie

Cheats:

Main game: Destiny® – The Collection

DESTINY: THE TAKEN KING GEREKİR.

Destiny: Rise of Iron, Destiny evreninin çok beklenen yeni dünyasıdır. Eski Rusya'nın güney sınırında yüzyıllardır duran duvar çöktü. Yenilen mutantlar artık Altın Çağ'dan kalma mezarları yağmalıyor ve atıklardan çıkardıkları salgın, onların bile kavrayamayacağı kadar tehlikeli. Lord Saladin'e katıl. Plaguelands'e yol al. Iron Lords'un kaderini öğren ve çok geç olmadan, genişleyen tehdidin önünü kes.

İçindekiler:
• Yeni Sefer Modlu Senaryo ve Görevler
• Yeni Cephane ve Teçhizat
• Yeni Silahlar
• Yeni Baskın
• Yeni Işık Artışı
• Yeni Saldırı
• Yeni Plaguelands Bölgesi ve Sosyal Alan
• Yeni Yüksek Modu ve Haritaları
• Yeni Düşman Fraksiyonu ve Patronları

Ağ Oyuncusu 2-12 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir
minimum 50 GB alan gerekir
DUALSHOCK®4 Titreşim İşlevi
Uzaktan Oynama Destekli
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

Destiny oyunu ve The Taken King (I. ve II. Genişletme içerir) gerekir. Ayrı satılır.

Yalnızca çevrimiçi. Değişikliğe tabi olarak 14 GB alan gerekir, mevcut gereksinimler için www.destinythegame.com/size-requirements adresine bakın. PlayStation®Plus üyeliği çevrimiçi çok oyunculu oyunlar için gereklidir, ayrı satılır. Güncelleme ve özellikler için ek boş yer gerekebilir. İndirilebilir içerik oyun içinden satın alınabilir. Oyuna devam etmek için güncellemeler gerekebilir. Bungie, Inc. çevrimiçi oyunun veya özelliklerin kullanılabilirliği ile ilgili hiçbir garanti vermez ve istediği an makul bir bildirimle çevrimiçi hizmetleri değiştirebilir veya sonlandırabilir. Yazılımın kullanımı, www.bungie.net/sla adresinde bulunan Destiny Yazılım Lisansı Sözleşmesi'nin kabulü anlamına gelir.

© 2018 Bungie, Inc. Tüm hakları saklıdır. Destiny, Destiny Logosu, Bungie ve Bungie Logosu Bungie, Inc.'nin ticari markalarıdır. Bungie, Inc. tarafından yayınlanır ve dağıtılır.