Press "Notify when price drops" button to track The Dwarves price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 Ara 2016

Genre: Role playing games / Adventure / Strategy

Rating:

Publisher: THQ NORDIC GMBH

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, German

Highest price

999.00 TL

Lowest price

18.00 TL

Lowest PS+ price

23.80 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.44 / 5

Ratings: 472

The Dwarves

Release date: 1 Ara 2016

Genre: Role playing games / Adventure / Strategy

Rating:

Publisher: THQ NORDIC GMBH

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, German

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
The Dwarves, güçlü bir hikayeye ve taktiksel olarak zorlu ve gerçek zamanlı savaşlara sahip, fantastik bir rol yapma oyunudur. Her biri kendine özgü becerilere sahip 15 oynanabilir kahraman, akıllıca görevlendirilmeyi bekliyor. Sayıları sizden oldukça fazla olan orklar, ogreler, elfler, bögnilim, zombiler, kara büyücüler ve çok daha fazla düşmana karşı savaşın ve onlara gerçek yüzünüzü gösterin.

Markus Heitz'ın çok satanlar arasındaki 'The Dwarves' adlı romanından uyarlanan The Dwarves oyunuyla, en havalı fantastik ırk hakkındaki büyüleyici hikayenin keyfini çıkarın!

Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar: Bir avuç kahramanla yüzlerce düşmana karşı savaşacaksınız. Bir sonraki akıllı hamlenizi taktiksel olarak planlamak için istediğiniz zaman oyunu durdurabilirsiniz.

Kalabalık Dövüş: Savaş alanındaki tüm yaratıklar fiziksel karmaşıklığa sahip bu yüzden, savaşlar özellikle dinamik ve 'canlı' görünüyor ve birçok taktiksel hile sunuyor.

1 Oyuncu
minimum 17 GB alan gerekir
Uzaktan Oynama Destekli
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2016 KING Art Games. The Dwarves (Game), the The Dwarves logo and the KING Art Games logo are trademarks of KING Art Games. The Dwarves is a Trademark of Markus Heitz. Published & Distributed by THQ Nordic GmbH, Austria. All other brands, product names and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved.