Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Light Fairytale Episode 1 або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 26 лист. 2019 р.

Жанр: РПГ / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: KAMEL BENLAHRECH T/A NEKO.WORKS

Чити:

Субтитри: Англійська, Французька, Японська

Голос: Японська

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

98.70₴

Найнижча PS+ ціна

82.25₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.44 / 5

Відгуки: 90

Light Fairytale Episode 1

Дата релізу: 26 лист. 2019 р.

Жанр: РПГ / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: KAMEL BENLAHRECH T/A NEKO.WORKS

Чити:

Субтитри: Англійська, Французька, Японська

Голос: Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
- Про цю серію
Light Fairytale — це покрокова RPG-серія в японському стилі, дія якої відбувається у вмираючому підземному світі, яким править імперія зла.

Мета цього проекту – повернути занурення та емоції JRPG епохи 90-х на поточні платформи з очікуваною еволюцією як дизайну, так і техніки.

Кожен епізод є окремою грою, тривалістю приблизно 3 години для першого проходження, подвоювання для повного завершення всіх досягнень і секретів.

- Про цей епізод
Епізод 1 - початок пригод. Грайте за Хару та його друга дитинства Куроко, які борються з темною імперією в підземному «Нижньому місті».

- Персонажі
Хару: Трохи ледачий і дуже наївний, Хару, тим не менш, добра душа і знає, як впоратися з собою, якщо штовхаєш.

Куроко: Вона може бути низькою та милою (іноді), але не дозволяйте цьому вас обдурити: Куроко надзвичайно здібний у бою і завжди готовий підвищити рівень. Вона також захоплюється технікою - можливо, занадто.

- Про neko.works
neko.works (neko dot works) — це одноосібна інді-ігрова студія з Франції, яка створює сучасне виконання класичних концепцій.


Однокористувацький режим без мережі
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Автономну гру дозволено