Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Legend of the Tetrarchs або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 14 жовт. 2020 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: KEMCO

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

244.50₴

Найнижча PS+ ціна

146.70₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4 / 5

Відгуки: 22

Legend of the Tetrarchs

Дата релізу: 14 жовт. 2020 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: KEMCO

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Священний меч, який запечатав зловісну силу, був витягнутий, і темрява починає розливатися по землі, перетворюючи людей на монстрів. Чотири герої-тетрархи стародавніх часів зустрінуться з новою групою хоробрих воїнів, щоб прорізати темряву світлом мужності! Що вони знайдуть за межами хаосу?

Це повноцінна фантастична RPG із захоплюючими покроковими битвами. Вступайте в командні битви з до 10 союзниками та власною стратегією, використовуючи набори навичок. Прекрасна піксельна анімація та мистецтво присутні не тільки в боях, але й під час пригод у просторому відкритому світі або підземеллях! Вирушайте на пошук скарбів, щоб підвищити свій статус, виконувати побічні квести та прискорити битви, щоб стати легендарним новим героєм! Величезна фантастична казка готова для вас, щоб врятувати світ!


Однокористувацький режим без мережі
Покупки у грі - за бажанням