UA PS5
Temtem - Deluxe Edition

ЗНИЖКА: 60%

Закінчується: 5 черв. 2024 р.

Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Temtem - Deluxe Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 8 груд. 2020 р.

Жанр: РПГ / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Основна гра: Temtem

Найвища ціна

2,199.00₴

Найнижча ціна

879.60₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Plus Pass
Temtem
Temtem Deluxe Edition
Temtem Tracker

Дата релізу: 8 груд. 2020 р.

Жанр: РПГ / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Основна гра: Temtem

У цифрове подарункове видання Темтем входить гра, а також:
- Колекція бонусного вмісту з косметикою (буде представлена пізніше), яка стане доступною при запуску Темтем 1.0!

Крім того, гравці, які придбають цифрове подарункове видання Темтем у період дочасного доступу, отримають такі бонуси:
- камуфляжна бандана з коротким волоссям
- камуфляжна бандана з довгим волоссям
- камуфляжна форма
- камуфляжний рюкзак

Темтем — це багатокористувацька гра з колекціонування істот у жанрі пригод. Шукайте пригод на прекрасному Повітряному архіпелазі разом зі своєю командою. Ловіть темтемів, бийтеся з інишими приборкувачами, облаштовуйте свій будинок, грайте з друзями чи досліджуйте динамічний онлайн-світ.

Кожна дитина мріє стати приборкувачем темтемів, щоб досліджувати шість островів Повітряного архіпелагу, відкривати нові види та заводити нових друзів. Тепер ваша черга вирушити в епічну пригоду та втілити ці мірї у реальність.

Ловіть нових темтемів на островах Омнінезії, бийтеся з іншими приборкувачами на піщаних пляжах Деніз чи обмінюйтеся зі своїми друзями товарами на вкритих попелом полях Тукми. Здолайте надокучливий клан Бельсото й покінчіть з його намірами панувати над архіпелагом, переможіть усіх восьми лідерів Додзьо та станьте найкращим приборкувачем темтемів!

Особливості
- Сюжетна кампанія: Вирушайте в пригоду й подорожуйте по шести мальовничим островам, щоб стати приборкувачем темтемів, борючись зі зилм кланом Бельсото.
- Онлайн-світ: Дні самотніх мандрівок закінчилися, адже світ Темтем — багатокористувацький. Приборкувачі з усього світу можуть грати, а ви — бачити їх навколо себе, грати з ними і боротися за звання кращого приборкувача темтемів.
- Кооперативна пригода: Ви можете об'єднати зусилля з другом і разом працювати над досягненням ваших цілей. Ловіть нових темтемів, пройдіть маршрут або бийтеся з лідерами темтемів пліч-о-пліч зі своїм другом!
- Житло: Придбайте будинок на Атолл-Роу й облаштуйте його по-своєму. Купіть нові меблі, пофарбуйте стіни й запрошуйте своїх друзів у гості!
- Кастомізація: Редагуйте свого персонажа, щоб виділитися з нато


Мережевий багатокористувацький режим (2-99 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Мережева гра - обов’язково