Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Spacebase Startopia - PS4 and PS5 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 26 бер. 2021 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: KALYPSO MEDIA

Чити:

Найвища ціна

1,799.00₴

Найнижча ціна

449.70₴

Найнижча PS+ ціна

524.65₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Spacebase Startopia

Дата релізу: 26 бер. 2021 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: KALYPSO MEDIA

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Цей продукт дає вам право завантажувати як цифрову версію PS4™, так і цифрову версію PS5™ цієї гри.

Гра SPACEBASE STARTOPIA (КОСМІЧНА БАЗА STARTOPIA) зачаровує своєю оригінальною сумішшю економічного моделювання і стратегії побудови імперії в поєднанні з класичними стрілялками та доброю дозою гумору. На додаток до складної індивідуальної кампанії та універсального бойового режиму наявні також змагальні та кооперативні багатокористувацькі режими для чотирьох гравців. І начебто технічне обслуговування трьох палуб космічної станції, розвага восьми інопланетних рас і захист від ворожих загарбників були недостатнім завданням, динамічний оповідач ШІ не збирається пом’якшувати ситуацію та коментує події в милій, але гострій на мову манері.


- Повністю оздоблена окрема кампанія з 10 місій зажадає всіх ваших навичок як командир


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.