Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Chess Knights: Viking Lands або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 11 бер. 2021 р.

Жанр: Пазл / Головоломка

Рейтинг:

Видавець: QUBYTE INTERACTIVE

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

129.00₴

Найнижча ціна

25.80₴

Найнижча PS+ ціна

12.90₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

3.48 / 5

Відгуки: 33

Chess Knights: Viking Lands

Дата релізу: 11 бер. 2021 р.

Жанр: Пазл / Головоломка

Рейтинг:

Видавець: QUBYTE INTERACTIVE

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Допоможіть лицарям врятувати своїх королів і королев у красивих і небезпечних землях вікінгів. Інноваційна концепція гри, натхненна шахами.

Це оригінальна гра-головоломка, натхненна шахами. Використовуючи шахових лицарів, вам потрібно пересуватися по дошці, доки не дійдете до полів, де утримують інші ваші фігури. Потім поверніться в безпечну зону, не будучи захопленими ворожими фігурами, щоб врятувати всі свої фігури!

Завдяки:
Усі фігури рухаються, як у шахах, але мета полягає в тому, щоб використовувати своїх лицарів, щоб врятувати інші ваші фігури, які утримуються в певних квадратах дошки;
40 створених вручну рівнів зі зростаючою складністю.
Гра в шахи без шахів. Це абсолютно нова концепція гри як для любителів шахів, так і для новачків (вам не потрібно знати шахи, щоб грати в них);
Насолоджуйтесь красою та небезпеками Земель вікінгів;
Оригінально складені саундтреки;


Однокористувацький режим без мережі