Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на 8-Bit Farm або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 10 черв. 2021 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: KAIROSOFT CO.,LTD

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Корейська, Чаморро, Японська

Найвища ціна

419.00₴

Найнижча ціна

209.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

2.86 / 5

Відгуки: 7

8-Bit Farm

Дата релізу: 10 черв. 2021 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: KAIROSOFT CO.,LTD

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Корейська, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Ця скромна маленька ферма відчайдушно потребує нового менеджера, наприклад,! Початок, отримуючи деяку худобу, вирощуйте квіти, фрукти та овочі, поступово розширюючи свої поля та збільшуючи кількість співробітників, поки ви не будете готові відкрити для агротуризму.

Оскільки привабливість вашої ферми зростає, ви зможете ввести різноманітні конкурси. Ключ до перемоги є підвищення рівня вашої продукції та майстерного розміщення сільськогосподарських приміщень, щоб вони працювали разом як комбінації. Призові ферми певно залучають ще більше відвідувачів!

Отримайте фотографії як подарунки від щасливих відвідувачів або для завершення досягнень, а також обміняти їх у Farmmart, щоб отримати широкий спектр установок для вашої ферми. Фотографії можна також торгувати за допомогою магазину "Шанс" для зручних предметів, таких як гаджети, які впливають на погоду.

Більш веселі чекає на фестивалях, де ви можете спробувати свою майстерність в міні-мультименах, як буксир війни, зовнішні види спорту або головоломки. Окрім отримання грошових призів за перемогу, ви також можете отримати прохолодні капелюхи для вашого персоналу.

Кінець кожного року - це час захоплення, тому що, коли оголошується національний рейтинг ферм! Викликайте себе і подивіться, чи можете ви головні рейтинги для продажу, кількість відвідувачів, задоволення відвідувачів та кількість співробітників!

Спробуйте шукати "Kairosoft", щоб побачити всі наші ігри !!


Однокористувацький режим без мережі