Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Blacksmith of the Sand Kingdom або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 12 лист. 2021 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: KEMCO

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

324.50₴

Найнижча PS+ ціна

292.05₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Blacksmith of the Sand Kingdom

Дата релізу: 12 лист. 2021 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: KEMCO

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Муспельхайм, нація пустелі та пустелі, також названа "піскове царство". Волкер, син ковальського, завжди мріяв стати авантюристом, але він опиняється пригодами, спрямований на те, щоб одночасно стати судовим ковалем!

Пригоди в підземелля, отримайте матеріали, збираючи та граючи монстрів, а потім виготовляйте високоякісне обладнання. Незалежно від того, чи ви їх оснащуєте чи демонструєте та продаєте їх у вашому магазині, залежить від вас. Знайдіть інших членів партії в гільдії та виконуйте запити просунутися через історію та заробити нагороди. Існує 14 класів, вибір віри та пасивні навички, які дають вам безкоштовне налаштування персонажів!

Коваль авантюриста починає свою подорож!

Завдяки Cross Buy ви можете завантажити версію цього продукту як для PS5 ™, так і для PS4 ™.


Однокористувацький режим без мережі