Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Overwatch® 2: набір «Пост спостереження» або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 16 черв. 2022 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: Blizzard Entertainment, Inc.

Чити:

Найвища ціна

1,349.00₴

Найнижча ціна

1,349.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

New OW Multitem entitlement
Overwatch 2 Beta
Overwatch® 2, сезон 11: супермегасвіт Ultrawatch
Overwatch® Legendary Edition
Overwatch® multi-item entitlment
PS4 Overwatch 2 PVP Beta Tracker
PS5 Overwatch 2 PVP Beta Tracker
PS5 Overwatch: Origins Edition Tracker

Дата релізу: 16 черв. 2022 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: Blizzard Entertainment, Inc.

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Набір включає такий внутрішньоігровий вміст Overwatch® 2: преміальний бойовий пропуск 1-го сезону, 7 легендарних виглядів (зокрема 2 абсолютно нові вигляди «Космічний боєць»), 5 епічних виглядів, 2000 Overwatch® Coins і миттєвий доступ до всіх 35 героїв Overwatch.*

Преміальний бойовий пропуск 1-го сезону дозволяє розблокувати понад 80 рівнів нагород, включаючи міфічний вигляд «Кібердемон» (Ґендзі), легендарний вигляд «Хіноторі» (Кіріко) та багато іншого. Крім того, ставши володарем преміального бойового пропуску 1-го сезону, ви автоматично отримаєте доступ до найновішого героя Overwatch — Кіріко!*

*Миттєвий доступ до всіх 35 героїв і бойовий пропуск 1-го сезону надаються при вході в Overwatch 2 протягом 1-го сезону. Дає бойовий пропуск 1-го сезону та миттєвий доступ до всіх 35 героїв 1-го сезону, але не дає доступу до героїв, бойових пропусків або контенту, який доданий після 1-го сезону.

Щоб грати в Overwatch, потрібно прив’язати номер мобільного телефону до вашого облікового запису Battle.net.


Мережевий багатокористувацький режим (2-12 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Покупки у грі - за бажанням
Мережева гра - обов’язково