Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Dakar Desert Rally - Deluxe Edition PS4 and PS5 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 4 жовт. 2022 р.

Жанр: Гонки

Рейтинг:

Видавець: Saber Interactive, Inc

Чити:

Основна гра: Dakar Desert Rally PS4 and PS5

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Португальська, Французька

Голос: Іспанська, Англійська, Французька

Найвища ціна

1,999.00₴

Найнижча ціна

679.60₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Dakar Desert Rally
Dakar Desert Rally - Classics Vehicle Pack #1
Dakar Desert Rally - Deluxe Edition
Dakar Desert Rally PS4 and PS5
Dakar Desert Rally PS4 Tracker
Dakar Desert Rally PS5 Tracker
Dakar Desert Rally - Season Pass

Дата релізу: 4 жовт. 2022 р.

Жанр: Гонки

Рейтинг:

Видавець: Saber Interactive, Inc

Чити:

Основна гра: Dakar Desert Rally PS4 and PS5

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Португальська, Французька

Голос: Іспанська, Англійська, Французька

До видання Deluxe Edition входять основна гра Dakar Desert Rally та її сезонний абонемент. Сезонний абонемент включає в себе 2 доступних одразу автомобіля (вантажівка DAF Turbo-Twin и Peugeot 405 Turbo 16), а також 5 майбутніх доповнень з новими автомобілями, новою мапою та 2 новими ралійними подіями — все це за вигідною ціною.

Dakar Desert Rally — це неймовірно масштабні та божевільні перегони по пустелі, які у всій повноті передають швидкість та ажіотаж найкрупнішого ралі на планеті від Amaury Sport Organisation. Тут ви знайдете безліч ліцензованих мотоциклів, автомобілів, вантажівок, квадроциклів та всюдиходів від кращих світових виробників, а також унікальні випробування як для фанатів реалістичного бездоріжжя, так і для любителів аркадних перегонів. Змагайтеся з іншими пілотами у напружених багатокористувацьких заїздах чи проїдьтесь по безкрайнім піскам в одиночній грі.

Аутентичний «Дакар»
У грі вам буде доступно більше 30 етапів офіційного ралі «Дакар» 2020-го, 2021-го та 2022-го років, а також ліцензовані боліди, команди та пілоти. Вільно мчіться у будь-якому напрямку величезного відкритого світу і не забудьте підключити будь-яке кермо з безлічі підтримуваних, щоб по-справжньому відчути азарт від водіння.
Зміна пор року та погоди
На вас чекають чотири пори року, а також повноцінна зміна дня і ночі. Грізні піщані бурі, палюче сонце пустелі, дощ, сніг та бруд, що вижмуть з вас всі сили — впорайтесь з капризами природи, щоб обійти усіх суперників та перемогти.

Режим одиночної гри та мережевий режим
Приймайте участь в ралійних рейдах у одиночному режимі чи змагайтеся у мережевих багатокористувацьких перегонах з друзями.


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.