Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на I Was a Teenage Exocolonist або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 25 серп. 2022 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: LAST CHANCE MEDIA

Чити:

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

532.35₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

I Was a Teenage Exocolonist

Дата релізу: 25 серп. 2022 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: LAST CHANCE MEDIA

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Ви складаєтеся з ваших рішень.

Зростати в першій космічній колонії за межами сонячної системи означає жити у новому світі, сповненому див, небезпек і краси. Досліджуйте дику місцевість, навчайтеся, закохуйтеся, відкривайте дивних істот і пожинайте плоди своїх рішень. Ваш вибір впливає на життя ваших друзів та долю колонії. Який світ ви допоможете створити? Чи встигнете ви його побачити? Чому ви пам’ятаєте, що це вже траплялося раніше?

Дорослішання на іншій планеті

У вас попереду ціле життя, і лише ви вирішуєте, як його провести. Навчатися у школі чи стрімголов занурюватися у флору та фауну нового світу? Поширювати космічні технології чи жити в гармонії з природою? Битися з велетенськими істотами чи виховувати майбутні покоління? Вибір за вами. Яскрава планета Вертумна, намальована аквареллю, повністю у вашому розпорядженні.

Ваші минуле і майбутнє мають значення

Все, що ви дізнаєтеся і переживете, зробить вас і колонію сильнішими. Ви будете розвиватися і робити помилки. Ці формуючи миті — ваші спогади, рішення і відносини з іншими — стануть колекційними картками, які ви носитимете з собою. Кожна пора року приносить на Вертумну нові випробування, які вам допоможуть подолати бойові картки, зароблені власним досвідом: маневруванням у вирі взаємин, набуттям нових навичок, дослідженням планети, виживанням тощо. Кожне рішення має вагу як у цьому житті, так і в наступному.

Скільки життів проживете ВИ?

Космос сповнений неймовірних таємниць, і ваша здатність пам’ятати минулі життя — одна з них. У вашої історії десятки можливих фіналів. Скільки життів ви положите на те, щоб урятувати колонію і планету? Чи будете ви готові прокинутися знову?

Особливості:

- Збирайте спогади з минулих життів, щоб дослідити понад 800 сюжетних подій.
- Відкрийте понад 250 бойових карток, зростаючи на іншій планеті.
- Використовуйте свої найкращі картки, щоб успішно проходити випробування — від контрольної з математики до втечі від снапбладера.
- Заводьте друзів, сваріться з батьками, ходіть на побачення, закохуйтеся і рятуйте колонію.
- 29 абсолютно різних кінцівок, що залежать від р


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено