Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Biomutant PS4 and PS5 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 6 вер. 2022 р.

Жанр: Унікальні

Рейтинг:

Видавець: THQ NORDIC GMBH

Чити:

Найвища ціна

1,199.00₴

Найнижча ціна

419.65₴

Найнижча PS+ ціна

419.65₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

3.9 / 5

Відгуки: 8693

Biomutant

Дата релізу: 6 вер. 2022 р.

Жанр: Унікальні

Рейтинг:

Видавець: THQ NORDIC GMBH

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
"BIOMUTANT® is an open-world, post-apocalyptic Kung-Fu fable RPG, with a unique martial arts styled combat system allowing you to mix melee, shooting and mutant ability action.

A plague is ruining the land and the Tree-of-Life is bleeding death from its roots. The Tribes stand divided. Explore a world in turmoil and define its fate – will you be its saviour or lead it to an even darker destiny?

KEY FEATURES
- Experience maximum freedom of movement while mixing shooting, melee and powers from your mutations
- Re-code your genetic structure to change the way you look and play with mutations like the Turtleform and Mucus Bubble
- Explore a vibrant open world by foot, mech, jet-ski, air-balloon or area unique mounts
- Mix and match parts to create your own unique slash, crush and pierce melee weapons, revolvers, rifles, shotguns and more
- A storyteller narrates every step of your journey, but it’s your actions and choices that’ll decide how your story of survival ends"

Відчуйте історію та світ BIOMUTANT® на PlayStation®5! Приємніша та плавніша гра з надзвичайно швидким завантаженням, власна роздільна здатність в 4к та підтримка HDR до 60 FPS Три графічні режими на вибір:

• Якість: 30 fps @ роздільність 4k
• Неймовірна якість: 40+ fps, в середньому 50-60 fps, роздільність до 4k
• Плавність: постійні 60 fps@ 1440p

На PS5 BIOMUTANT® буде не просто неймовірно плавним, але і покаже силу DualSenseTM. Зануртесь в гру з технологіями тактильного відклику, адаптивними тригерами, контролем руху та звуку. Окрім цього, з ексклюзивними картками подія для PlayStation ви зможете почати гру з будь-якої точки BIOMUTANT®. Якщо у вас вже є версія для PlayStation®4, ви можете отримати покращену версію гри безплатно і перенести всі збереження з PS4 з собою!


Цей продукт дає вам право завантажити як цифрову версію гри для PS4™, так і цифрову версію гри для PS5™.

Якщо у вас вже є версія цієї гри для PS4™, ви можете отримати її цифрову версію для PS5™ без будь-яких додаткових витрат – вам не доведеться знову купувати цей продукт. Власники диска з грою для PS4™ повинні вставляти його в PS5™ кожен раз, коли вони хочуть завантажити або відтворити цифрову версію гри для PS5™. Власники дисків з іграми PS4™, купивши консоль PS5™ без дисковода, не зможуть отримати версію гри PS5™ без додаткової плати.


Однокористувацький режим без мережі


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.