Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на VARIOUS DAYLIFE або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 16 вер. 2022 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: Square Enix LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

949.00₴

Найнижча ціна

474.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

VARIOUS DAYLIFE

Дата релізу: 16 вер. 2022 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: Square Enix LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
(Цифровий артбук не входить до видання для PS4.)

Нова гра від SQUARE ENIX, яка поєднує пригоди з повсякденним життям і створена командою розробників OCTOPATH TRAVELER і BRAVELY DEFAULT.

■ Сюжет
У 211 року Імперської ери був відкритий новий континент. Досліджуйте його у ролі поселенця Антоеції та живучи повним життям у місті Еребії.

■ Особливості
• Розвиток персонажів через повсякденну роботу
VARIOUS DAYLIFE включає понад 20 класів професій і понад 100 видів робіт для них. Оскільки ви спроможні збільшити свою силу за допомогою фізичної праці або покращити свою магію за допомогою складніших розумових завдань, ви зможете формувати свого персонажа так, як вважаєте за потрібне, в залежності від обраної роботи.

• Проходження підземель за допомогою вмілого управління
Вибирайте, які обмежені пайки, предмети та похідне спорядження ви можете взяти з собою, залишаючи безпечне місто, щоб зіткнутися з невідомістю. Ви боротиметеся з монстрами, негодою та зіпсованими продуктами на підступах до Антоеції. Коли стане важко, просуватиметеся ви вперед або відступите для дослідження нових земель?
Вам доведеться приймати такі рішення, прокладаючи шлях через континент там, де не ступала нога людини.

• Інноваційна бойова система
Представляємо традиційні покрокові бої, що ґрунтуються на професіях і здібностях, але з унікальною системою, яка значною мірою залежить від об'єднання зусиль із союзниками. Змінюйте умови противника, створюйте серію атак і користуйтеся шансом завдати серйозної шкоди!


Однокористувацький режим без мережі
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Автономну гру дозволено