Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Prodeus або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 23 вер. 2022 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

573.30₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Prodeus

Дата релізу: 23 вер. 2022 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Prodeus — гра-шутер від першої особи, створена на основі старої версії та вдосконалена за допомогою сучасних технологій візуалізації. Це сучасна гра якості AAA в ретро-стилі з ігровим процесом, який має відсилання на обмеження технічних можливостей старого обладнання.

У цій грі є детально розроблена кампанія ветеранами FPS-індустрії, спільний та змагальний мультиплеєр із класичними режимами гри*, повністю інтегрований редактор рівнів і вбудований браузер карти спільноти для миттєвої гри із майже безмежною кількістю рівнів.

Приготуйтеся пофарбувати стіни в червоний колір. Це Boomer Shooter, на який ви чекали.

ОСОБЛИВОСТІ:

ретро-стиль, сучасна доба
Шутери минулого й сьогодення зустрілися, поєднавши сучасні високоякісні 3D-технології з візуальними ефектами в стилі ретро. Відчуйте неймовірні вибухи пікселів низької деталізації та високотехнологічні ефекти у битвах із продеанцями й силами Хаосу.

Непідробний хаос FPS у стилі ретро
Приготуйтеся до стрімких і несамовитих безперервних подій. Руйнуйте все на своєму шляху і просувайтеся крізь орди створених хаосом істот, використовуючи арсенал класичної надзвичайної зброї.

Червоний дощ
Розбризкайте по сталевих стінах та інопланетних залах кров своїх ворогів. Відчуйте криваві гострі емоції шутерів попередніх поколінь, які сягають позначки 11 завдяки дивовижно безумній системі розчленування Prodeus.

Рівні, створені спільнотою
Відкривайте нові арени за допомогою вбудованого браузера з картами, створеними спільнотою, та освіжіть свої бої новими краєвидами.

Мультиплеєрське місиво
Об’єднуйтеся в команди й змагайтеся в різноманітних режимах для кількох гравців. Пройдіть спільну кампанію на 4 гравців і пориньте в битву в Deathmatch, Team Deathmatch, CTF тощо. А потім вийдіть на наступний рівень — створюйте власні режими гри й діліться ними.

Вбивайте під музику
Потужний саундтрек, який написав ретро-композитор FPS Ендрю Хульшулт, постійно трима


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-16 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.