Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Host 714 або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 29 вер. 2022 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: QUBYTE INTERACTIVE

Чити:

Субтитри: Англійська, Португальська

Найвища ціна

159.00₴

Найнижча ціна

47.70₴

Найнижча PS+ ціна

31.80₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Host 714

Дата релізу: 29 вер. 2022 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: QUBYTE INTERACTIVE

Чити:

Субтитри: Англійська, Португальська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Host 714 — це стелс-гра, у якій ви керуєте Сквідом, наркозалежним волоцюгою, якого урядова організація, Orange Institute, запросила приєднатися до центру реабілітації від наркозалежності з експериментальним лікуванням і соціальною реінтеграцією.

Прибувши до Інституту на далекому острові, Сквід розуміє, що пропозиція була не такою, якою вони себе виявляли. Тепер ви піддослідний із невизначеною долею.

Від покинутих підземель до сучасних лабораторій. Від жорстоких охоронців до бездушних пацієнтів. Звук і зображення Host 714 залишать у вас відчуття постійної напруги, покинутості та прискореного серцебиття в коридорах Інституту.

Досліджуйте території, знаходьте ключі, карти доступу, спілкуйтеся з іншими в'язнями і розгадуйте таємниці, щоб знайти вихід із цього пекельного місця, повного замкнених дверей і недоступних місць.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено