Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Sakura MMO 2 PS4 and PS5 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 30 вер. 2022 р.

Жанр: Пригоди / Дорослі

Рейтинг:

Видавець: Gamuzumi

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Японська

Найвища ціна

259.00₴

Найнижча ціна

129.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Sakura MMO 2
Sakura MMO 2 PS4 and PS5

Дата релізу: 30 вер. 2022 р.

Жанр: Пригоди / Дорослі

Рейтинг:

Видавець: Gamuzumi

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Цей продукт дає вам право завантажити як цифрову версію гри для PS4™, так і цифрову версію гри для PS5™.


Менше ніж місяць тому Віола була звичайною юристкою з Японії. Єдиним способом утекти від реальності для неї була онлайнова багатокористувацька гра «Asaph Online». Але події розгорнулися таким шокуючим чином, що Віола сама опинилася у своїй улюбленій грі!

Історія Віоли у фентезійному світі Асаф триває! Вона вже трохи більше як місяць живе в цьому чарівному місці.

Віолі тут подобається, адже кожен день приносить розваги та цікавинки, але їй постійно здається, що вона чогось не знає. Хто та навіщо викликав її сюди? Чи вдасться їй узагалі повернутися в Японію? Та чи хоче вона повертатися взагалі?

Знайдіть відповіді на ці запитання в продовженні гри, сповненому таємниць, боїв і, що найважливіше, милих дівчат у типових для MMO-костюмах!

Особливості
* Фентезійна візуальна новела.
* Гарні героїні.
* Продовження Sakura MMO

Якщо у вас вже є версія цієї гри для PS4™, ви можете отримати її цифрову версію для PS5™ без будь-яких додаткових витрат – вам не доведеться знову купувати цей продукт. Власники диска з грою для PS4™ повинні вставляти його в PS5™ кожен раз, коли вони хочуть завантажити або відтворити цифрову версію гри для PS5™. Власники дисків з іграми PS4™, купивши консоль PS5™ без дисковода, не зможуть отримати версію гри PS5™ без додаткової плати.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено