Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Rivalia: Dungeon Raiders або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 5 жовт. 2022 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: GAMERA NEST SL

Чити:

Субтитри: eu, Іспанська, Англійська

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

171.15₴

Найнижча PS+ ціна

146.70₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Rivalia: Dungeon Raiders

Дата релізу: 5 жовт. 2022 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: GAMERA NEST SL

Чити:

Субтитри: eu, Іспанська, Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Rivalia — це відеогра для одиночних гравців у жанрі ARPG/Roguelite зі стилем мультфільму, що поєднує найкраще з обох жанрів.

Взявши під контроль 4 різних персонажів, ви можете зіткнутися з низкою складних супротивників, які загрожують життю, як ви його знаєте.

Дія гри відбувається в замку Ривалия, реальність якого була спотворена через потужне заклинання. Місія наших героїв полягатиме в тому, щоб відновити контроль над замком, покінчивши з його прокляттям і принісши мир у королівство.

Гра має в цілому 6 рівнів, розділених на три різних біоми, кожен зі своєю естетикою і проблемами. Всі рівні складаються з одного боса і процедурно згенерованого підземелля, сповнені битв в режимі реального часу, будучи в змозі миттєво перемикатися між чотирма головними героями і таким чином отримати максимальну віддачу від своїх різних здібностей.


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Автономну гру дозволено