Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Falling Out або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 6 жовт. 2022 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Firestoke Group Limited

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська

Найвища ціна

409.00₴

Найнижча ціна

134.97₴

Найнижча PS+ ціна

122.70₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Falling Out

Дата релізу: 6 жовт. 2022 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Firestoke Group Limited

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
FALLING OUT - чарівна, нехитра і доступна 2D rogue-lite гра про подорожі.

Керуючи двома мандрівниками мимоволі, досліджуйте стародавні королівства, знаходьте скарби (остерігайтеся пасток!) і познайомтеся з Азаром, таким же загубленим власником магазину. Збирайте предмети і створюйте з них дивовижну зброю і корисні штуки, які допоможуть переміщатися світом у цій дивній пригоді.

Ви їхали у звичайну відпустку, але тепер путівник летить у смітник: доведеться прокладати свій шлях. Проходьте процедурно генеровані рівні, де нагорода залежить від ризику. Допоможіть Джорджіо і Фелісії подолати свої розбіжності і стати однією командою в одиночній або кооперативній грі. Який би стиль гри ви не обрали, тільки допомагаючи один одному ви подолаєте випробування і перепони цього світу.

особливості

Поодинці або з кимось.
Грайте за Джорджіо або Фелісію в одиночному або кооперативному режимі, або проти один одного. Легко перемикайтеся між персонажами, щоб використовувати їхні унікальні здібності.

А човен ви забули вдома
Дослідження - це чудово, але засиджуватися тут не варто: вода затоплює храми! Хапайте все, що встигнете, і бігом до виходу, поки ще не надто пізно. Ах так, не забудьте свого партнера...

Ніяких дежавю!
Пробиваючись через орди стародавніх привидів, досліджуйте випадково генеровані храми, небезпеки та виходи. Рівні та випробування будуть різними, але задоволення від їхнього подолання завжди буде як уперше.

Щоденна піраміда
Кожні 24 години генерується випадкова піраміда, де можна повеселитися разом.

Ремесло
Вивчайте креслення, купуйте предмети і збирайте ресурси, щоб створити зброю і речі, які допоможуть вам подолати майбутні перешкоди

Кумедний режим боротьби
Влаштуйте повний хаос за допомогою бананів, сковорідок, мін, бумерангів, та взагалі всього, що трапиться під руку, аби заволодіти здобиччю супротивника. Тільки не забувайте про свого партнера!

Подивимося ще раз
Переживіть заново найсмішніші моменти, використовуючи перемотування в сповільненій зйомці.


Багатокористувацький режим без мережі (2 гравці)
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Автономну гру дозволено