Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Aspire Ina's Tale або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 21 жовт. 2022 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Untold Tales S.A.

Чити:

Найвища ціна

419.00₴

Найнижча ціна

83.80₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Aspire: Ina's Tale

Дата релізу: 21 жовт. 2022 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Untold Tales S.A.

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Іна потрапила в пастку вічного сну у Вежі, де їй снилися сни. Раптом несподівано для себе вона прокидається. Тепер Іні необхідно обійти внутрішні покої Вежі, знайти вихід і дізнатися, чому її тут ув’язнили.

Дорогою їй траплятимуться захоплюючі пейзажі, загадкові персонажі, інтуїтивні головоломки. Також що сильніше вона наближатиметься до цілі та що більше віддалятиметься від невинності, то більше їй доведеться долати платформінгові перешкоди.

Ця історія не про порятунок Іни, а про те, як вона відкрила свій потенціал.

Дослідження живої Вежі
Пориньте в містичну пригоду з видом збоку й мандруйте красивими та просторими рівнями з унікальною атмосферою. Кожен регіон має власні таємниці.

Захоплюючий сюжет
Сни Іни формують реальність, а Вежа втамовує свій голод надіями та уявою. Який між ними зв’язок?

Зустрічі з жителями Вежі
Шукаючи істину, дізнайтеся більше про інших мешканців Вежі. Викрийте їхнє минуле і спогади та звільніть їх.

Контроль над духами
Іна опинилася в цій пастці не просто так. Її сили резонують із духами, що населяють Вежу. Використовуйте їх, щоб маніпулювати об’єктами, розв’язувати головоломки, відкривати приховані проходи та знаходити виходи.


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.