Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Alterity Experience або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 28 жовт. 2022 р.

Жанр: Жахи

Рейтинг:

Видавець: Dolores Entertainment S.L.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Французька

Голос: Англійська

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

131.60₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Alterity Experience

Дата релізу: 28 жовт. 2022 р.

Жанр: Жахи

Рейтинг:

Видавець: Dolores Entertainment S.L.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Французька

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Ви Антон Корнуелл, каліфорнійський фермер. Останнім часом ваш будинок на ранчо став жертвою дивних і незрозумілих явищ. Вторгнення з усіх боків, вам потрібно реагувати, використовуючи свій розум, щоб запобігти будь-яким вторгненням. Чи витримаєте насичену подіями ніч?

ALTERITY EXPERIENCE — це закрита пригодницька гра, у яку можна грати від першої особи. Дія відбувається в сучасному окрузі Люсі на півночі Каліфорнії, регіоні, відомому своїми непоясненими явищами. Багато місцевих фермерів виявили, що їхні ферми вкриті таємничою фіолетовою речовиною.

У свою чергу, ви стикаєтеся з тими ж явищами. Деякий час ваші сусіди стверджують, що бачили їх неподалік від вашої власності. Ваша реактивність і програма домашньої автоматизації — єдина зброя, яку ви маєте. Об’єкт невідомого походження може стати ключем до вашого виживання; але він прихований десь у вашому домі.



особливості:

Захоплюючий світ: досліджуйте сімейне ранчо Корнуелів, зануртеся в сцени та звуки науково-фантастичних фільмів 1970-х і 1980-х років.

Тест на виживання: не допустіть дивних явищ увійти в будинок. Рухайтеся якомога швидше, щоб заблокувати доступ безпосередньо або віддалено через програму домашньої автоматизації.

Загадка з інших місць: дізнайтеся місцезнаходження таємничого об’єкта, походження якого вам невідоме, і спробуйте зрозуміти, як він працює, маніпулюючи ним. Яка користь від цього?

Сімейна історія: пориньте в родину Корнуелів, перегляньте численні документи та дослідіть кілька кімнат у будинку, щоб знайти корисні підказки.


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4