Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Escape String або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 28 жовт. 2022 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: 7 RAVEN STUDIOS CO. LTD.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Польська, Португальська, Французька, Японська

Найвища ціна

229.00₴

Найнижча ціна

57.25₴

Найнижча PS+ ціна

114.50₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Escape String

Дата релізу: 28 жовт. 2022 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: 7 RAVEN STUDIOS CO. LTD.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Польська, Португальська, Французька, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Escape String — це двовимірна гра-головоломка, дія якої відбувається в невизначений час і місце. Маленький людиноподібний робот прокидається серед уламків сміттєзвалища на території великої фабрики.
Він отримує дивні та загадкові повідомлення від того, хто, очевидно, хоче йому допомогти. Мета робота — дослідити велику фабрику, де він знаходиться, у пошуках відповідей про те, хто він і його таємничий віддалений помічник.
Гравець не керує роботом безпосередньо та в реальному часі, а вставляє команди руху над його дисплеєм, щоб повідомити роботу, коли настав час стрибнути, присісти тощо.
Тому це гра-головоломка, заснована на перспективі: гравець повинен обчислити простір між роботом і перешкодами. Перешкоди спочатку абсолютно статичні, але в міру просування вони ставатимуть все більш динамічними та різноманітними.
Наприклад, у нас будуть роботи-охоронці, які будуть виконувати ті ж дії, що і наш робот, у дзеркальному вигляді. На даний момент існує 40 рівнів з 8 типами перешкод.
Справжнє завдання полягатиме в тому, щоб завершити рівень із мінімально можливою кількістю вказівок (введення) і надати ці команди в одному рядку (рядок). Завершення рівня з одночасним виконанням цих умов розблокує «золоту фішку» цього конкретного рівня .
«Золота фішка» буде використана для розблокування нових скінів для нашого робота. Тому ця назва підходить як для тих, хто шукає розслаблюючу головоломку, враховуючи нединамічний ігровий процес, так і для тих, хто шукає виклик, враховуючи її аркадну природу.

- Оригінальна гра-головоломка
- Підходить для будь-якого віку
- Багато типів перешкод
- Розслаблення, але з хорошим рівнем виклику
- 40 рівнів з можливістю розширення
- Сектор оригінального мистецтва
- Скіни для персонажа
- Жодних мікротранзакцій


Однокористувацький режим без мережі