Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Godlike Burger або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 2 лист. 2022 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: DAEDALIC ENTERTAINMENT

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

194.70₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Godlike Burger

Дата релізу: 2 лист. 2022 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: DAEDALIC ENTERTAINMENT

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
"У Godlike Burger ви керуєте найшаленішим рестораном галактики! Оглушайте, отруюйте та вбивайте клієнтів винахідливими способами... щоб перетворити їх у м'ясо для бургерів! І не турбуйтеся: якщо взятися за діло із розумом, від інопланетних клієнтів не буде відбою, бо канібалізм — це така смакота.

У Godlike Burger ви станете кухарем-маніяком, який робить найкращі бургери у всесвіті. Що ж є секретним інгредієнтом? Самі клієнти! Керуйте рестораном, готуйте смачні бургери та вбивайте прибульців. Але будьте пильними — хай жоден свідок не залишиться сирим!

Протягом дня ваш космічний ресторан відвідуватимуть прибульці, щоб скуштувати неймовірні бургери. Або щоб самим перетворитися на м'ясний фарш. Морозильні камери самі себе не наповнять, чи не так? Пошматуйте їх своїм м'ясним ножем або скористайтеся різноманітними пастками, щоб позбутися їх у більш винахідливий спосіб.

Вночі у вас буде достатньо часу, щоб вдосконалити кухонну техніку та пастки, придбати продукти та приготувати «секретні соуси». А що як вами зацікавиться поліція? Тоді краще перенесіть свій летучий ресторан до іншої планети або дайте невеличкого хабаря. Не можна дозволити докучливим копам завадити вам створити найвідомішу бургерну в галактиці!

Ключові особливості

- Готуйте найкращі бургери та перетворіть свою дрібну їдальню в найвідоміший ресторан у всесвіті. Чим краща ваша репутація, тим більше клієнтів, нових планет та грошей!
- Вбивайте клієнтів різноманітними прихованими пастками, смертоносними соусами або старим добрим м'ясним ножем!
- Вдосконалюйте свою кухню та дізнайтеся, що полюбляє кожна з інопланетних рас — відкрийте таємницю ідеального бургера.
- Мандруйте галактикою та досліджуйте її світи. На вас чекає розмаїття інопланетних рас, кожна зі своїми сильними та слабкими сторонами.
- Не попадіться! Не залишайте свідків та відводьте підозри поліції завдяки розумному плануванню.
- Керуйте своїм закладом вночі та займайтеся звичними справами власника ресторану: готуйте нові «соуси», купуйте інгредієнти та вдосконалюйте кухню, пастки й зброю.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено