Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Ghost Song або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 3 лист. 2022 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

389.40₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

GhostSong

Дата релізу: 3 лист. 2022 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
На спорожнілому Місяці Лоріана від тривалого сну прокинувся Скафандр-Мрець. Він озброєний і готовий до бою, однак нічого не пам’ятає. Окрім цього починаються нові пригоди…

У Ghost Song, атмосферній 2D-пригодницькій грі, вам доведеться спуститися під поверхню Місяця, пізнати себе, розкрити стародавні таємниці й зустрітися з космічним жахом. Досліджуйте довгі закручені печери, освітлені лише люмінесцентними рослинами, боріться з дивними могутніми істотами, здобувайте нові вміння та розкривайте поховані таємниці цього стародавнього світу.

Спустіться до глибокої темряви, тільки так ви дізнаєтеся (чи пригадаєте?) істину.


ОСОБЛИВОСТІ ГРИ
Відкрийте для себе те, що сховане під поверхнею
У цьому яскраво ілюстрованому 2D-світі в стилі Метроідванії повно закручених тунелів і старих покинутих лабораторій, таємних кімнат і страшних історій.

Збільшуйте свої сили та просувайтеся вперед
У надрах ви отримаєте потужну зброю й нові здібності, що змінять хід гри. Відкривайте доступ до нових шарів Місяця та додаткових прихованих місць.

Зустріньтеся з лихими ворогами
Щоби здолати грибоподібних прибульців та металеві оболонки Лоріана, необхідно швидко реагувати і бути влучним. Збільшуйте свою силу й налаштовуйте свій скафандр разом із бластером за допомогою арсеналу модулів.

Стріляйте і трощіть
Опануйте характерний ритм основного бою Скафандра-Мерця. Влучайте у ворогів із швидкострільного бластера й нагрівайте ствол, це посилить атаки ближнього бою.

Ви не самотні
Ви не єдина істота, яка потрапила в пастку в цьому незнайомому місці. Зустрічайте інших персонажів і послухайте їхні історії про виживання, мужність, самотність і спокутування.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено