Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Hunt: Showdown – The Concubine або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 17 лист. 2022 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: Crytek Gmbh

Чити:

Основна гра: Hunt: Showdown

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Японська

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

197.40₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Hunt: Showdown – The Concubine

Дата релізу: 17 лист. 2022 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: Crytek Gmbh

Чити:

Основна гра: Hunt: Showdown

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Японська

Цей НАБІР містить одного Легендарного Мисливця, дві одиниці Легендарної Зброї і один Легендарний Інструмент:

- Наложниця (один мисливець);
- Шахмаран (одна зброя);
- Сестринська Туга (одна зброя);
- Смерть Гордині (Важкий ніж).



Одяг Алаз, колись яскравий, барвистий і вкритий візерунками, потьмянів через бруд і кров, плями від яких утворюють нові філіграні, нові заплутані написи смерті. Такі ж і її історії. Вони просякнуті кров’ю і не мають нічого спільного з тими історіями, які вона розповідала у перші рази. Але усі вони розпочинаються однаково: торговець, який вирушив у плавання з невідомих земель; сестри, пов’язані перипетіями долі і змушені вирушити за ним. Вітрила обвисають, пасати припиняють віяти, і торговець виявляє зло, яке було в ньому. Після потрапляння в пастку у тихих водах, кожен день подорожі позначався новими жахами. Алаз бачила, як її сестри марніють від болю, знаходячи спокій лише у холодних обіймах моря. Вона пообіцяла помститися за їх страждання і розв'язала бурю.

У порту Нового Орлеана багатії вітали їх під час виходу на беріг. Було підготовлено особняк, який вони назвали Султанським Палацом. Їжі та напоїв було вдосталь, щоб задовольнити будь-яке ненаситне бажання, а мелодії з батьківщини Алаз поєднувалися з мелодіями насичених музикою вулиць Нового Орлеана. Розпуста оглушувала і засліплювала.

Дуже скоро завив вітер, вода у порту закипіла, і Алаз приготувалася знову зустріти торговця у його покоях, але вже зі Смертю Гордині у руці. Вона ретельно роздирала м’язи і плоть, забираючи його гординю і залишаючи стікати кров’ю у ліжку. У закривавленому платті вона приєдналося до гостей у головній залі, щоб подарувати їм швидку смерть від дорогоцінної рушниці торговця, названої Шахмаран.

Коли вранці буря стихла, ріка крові хлинула з Султанського Палацу на розтрощені штормом вулиці. Мешканці Нового Орлеана знайшли складені у залі тіла. І коли спантеличені уми почали задавати запитання, Алаз уже витратила свою першу винагороду на зброю, яку вона назвала Сестринською Тугою.


Мережевий багатокористувацький режим (2-{0} гравців). Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Покупки у грі - за бажанням
Мережева гра - обов’язково