UA PS4
As Far As The Eye

ЗНИЖКА: 60%/65%

Закінчується: 5 черв. 2024 р.

Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на As Far As The Eye або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 17 лист. 2022 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Klabater

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

327.60₴

Найнижча PS+ ціна

286.65₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

2.85 / 5

Відгуки: 13

As Far As The Eye

Дата релізу: 17 лист. 2022 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Klabater

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Побудуйте мобільне село та мандруйте зі своїм племенем до центру світу в цій шахрайській покроковій грі з управління ресурсами.

Ви граєте за вітер, який веде зіниці, плем'я, яке має досягти центру світу. Вам доведеться керувати їхніми ресурсами, будівлями та життям. Допоможіть їм стати мудрішими за допомогою сільського господарства, ремесел, наукових і містичних досліджень, поки світ не затопить. Але будьте обережні, ви повинні ідеально керувати своїм племенем і переконатися, що вони не голодують і не захоплені водами зненацька.

Гра являє собою кочовий покроковий містобудівник. Почніть процедурно згенеровану подорож і переживайте зупинку за зупинкою аж до Ока.

особливості:

- Сплануйте найкращий шлях для свого племені, щоб дійти до Ока.

- Грайте в кампанію, щоб дізнатися про традиції та легенди A FATE.
Досліджуйте, аналізуйте та шукайте в цікавих місцях давно втрачені скарби під час процедурно створеної подорожі.

- Збирайте врожай, будуйте, запасайте і покиньте свою зупинку, перш ніж хвиля поглине ваше плем'я.

- Удосконалюйте своїх учнів за допомогою системи вакансій, своїх будівель за допомогою системи вдосконалення та всього свого племені за допомогою знань племені.

- Виживайте в жахливих умовах і захищайте учнів від випадкових подій.

- Зустрічайте союзників, ведіть переговори про ресурси, набирайте нових учнів тощо!

- Робіть жертви в священних місцях або грабуйте їх, але ніколи не забувайте, що вам доведеться понести наслідки своїх дій.

- Живіть мирними пригодами, оскільки в As Far As The Eye немає ворогів.

- Відкривайте нові племена та нові регіони та кожного разу переживайте нову пригоду завдяки нашій системі племен Roguelike.

- Налаштуйте свій ігровий сеанс за допомогою таких модифікаторів гри, як тривалість гри, розмір зупинки, генерація ресурсів тощо.

- Отримуйте нагороди та відкривайте нові історії та долі, досягаючи Ока з якомога більшою кількістю зіниць.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.