Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Soccer Story або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 29 лист. 2022 р.

Жанр: РПГ / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: NO MORE ROBOTS

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Німецька, Португальська, Французька

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

259.60₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Soccer Story

Дата релізу: 29 лист. 2022 р.

Жанр: РПГ / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: NO MORE ROBOTS

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Німецька, Португальська, Французька

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Минув рік відтоді, як The Calamity™ зруйнував самі основи футболу, яким ми його знаємо, і відтоді Soccer Inc. переконався, що жодній душі не дозволено навіть дивитися на футбольний м’яч, не кажучи вже про те, щоб бити ногою. це.

Можливо, футбол був заборонений у всьому світі... але тепер є надія! Чарівний футбольний м'яч обрав тебе, наш Спаситель футболу!

Soccer Story — це пригодницька рольова гра на основі фізики, у якій будь-яку проблему можна вирішити за допомогою вірного чарівного м’яча. По дорозі вам потрібно буде перемагати поганих хлопців у грі 1 на 1, змагатися в різноманітних видах спорту (звичайно, з футбольним м’ячем) і іноді використовувати свій мозок так само, як і м’ячі.

У світі, який давно забув The Beautiful Game, чи можете ви нагадати їм, чому футбол займає перше місце в турнірній таблиці та найкращі найсильніші команди, включаючи місцевих малюків і групу акул?

- Киньте свій футбольний м'яч і грайте будь-де! Світ сповнений цілей, головоломок і таємниць - тільки вам належить їх знайти!
- Грайте в історію для одного гравця, повну дивних персонажів, квестів, нечесних суддів і дивних видів спорту, пов’язаних із футболом
- Побудуйте свою футбольну кар'єру та боріться з найзапеклішими футбольними командами, такими як буквальні акули, малюки, пенсіонери похилого віку та ніндзя
-Врятуйте футбол і відновіть мир і гармонію у світі
- Візьміть друга для чотирьох гравців у локальному багатокористувацькому режимі матчу з повним списком команд і капітанів тварин

Так, у Soccer Story також є багатокористувацькі матчі!

Візьміть до трьох друзів і переконайте їх, що футбол — це найкращий вид спорту, кинувши їм виклик на місцеві багатокористувацькі матчі!

З великою кількістю команд і капітанів на вибір, знайдіть свій особистий стиль гри та проводите власні турніри вдома на багатьох полях, від домашніх матчів у Soccertown до величезного стадіону Soccer Inc!


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)