Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Swordship або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 5 груд. 2022 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: THUNDERFUL PUBLISHING

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

194.70₴

Найнижча PS+ ціна

194.70₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Swordship

Дата релізу: 5 груд. 2022 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: THUNDERFUL PUBLISHING

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Swordship — футуристична гра в жанрі dodge’em up, в якій на традиційний аркадний шутер можна подивитися під іншим кутом. Змінюйте хід битв і змушуйте ворогів стріляти один в одного, спритно маневруючи серед нескінченних потоків ворожої сили, яка прагне розбити ваш човен на друзки.

Обережно, від цього «rogue-подібного» бойовика важко відірватися! Тут зволікати з рішеннями не можна, і від кожного вашого вибору залежатиме, чи зможете ви поконати тиранію й несправедливість, ставши символом надії для вигнанців, чи підете на дно морське, так і не здобувши слави. А з таким адреналіновим саундтреком ви з головою зануритеся в суворе майбутнє — й у воду також.

Що на вас чекає?

Стріляти — це круто, але маневрувати набагато крутіше! Перегравайте противників, обираючи найвигіднішу позицію та ухиляючись від їхніх куль.


Здібності: Збирайте деталі, що посилять судно, та експериментуйте з різними ігровими стилями в місіях.


Ризик та винагорода: Ви можете піти ва-банк та обміняти усі викрадені контейнери на неймовірну кількість очок або ж зіграти обережно й отримати пасивні вдосконалення та додаткові човни, які найкраще пасуватимуть вашому стилю гри.


Погода: Опануйте різні погодні умови та виживайте на випадково згенерованих рівнях.


Сюжет:

Світ пережив глобальне потепління. Людству довелося шукати прихисток у трьох велетенських підводних містах на дні океану.

Але там затісно, тому «зайвих» виганяють на випалені землі. Тим часом мегаполіси щодня обмінюються мільйонами контейнерів з провізією.

Кілька містян сіли за штурвали надшвидких човнів і почали викрадати цінні контейнери, аби допомогти вигнанцям.

Досягти успіху вдається не всім.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено