Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Moss або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 22 лют. 2023 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: POLYARC, INC.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Китайська, Німецька, Французька, Японська

Найвища ціна

879.00₴

Найнижча ціна

473.40₴

Найнижча PS+ ціна

473.40₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Moss
Moss PS5 Tracker

Дата релізу: 22 лют. 2023 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: POLYARC, INC.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Китайська, Німецька, Французька, Японська

Moss™ — це пригодницька гра-головоломка для одного гравця та нова IP від ​​Polyarc, створена спеціально для платформи VR. Він бере класичні компоненти чудової гри — привабливі персонажі, захоплюючі бої та захоплююче дослідження світу — і поєднує їх із захоплюючими можливостями віртуальної реальності.

У Moss гравці зустрічаються з Квілом, мишкою, яка мріє про велич. Досліджуючи ліс, вона знаходить таємничу скляну реліквію, і в ній прокидається стародавня магія. Оскільки її дядько зараз у небезпеці, Квілл має вирушити в епічну подорож, і їй потрібен ти поруч. Разом ви подорожуватимете забутими королівствами, вирішувати складні головоломки та битися з грізними ворогами. Поодинці ніхто не зможе перемогти те, проти чого ти протистоїш.

1 гравець
Функція вібрації DUALSHOCK®4
Вихід відео HD 720p, 1080i, 1080p
Для гри в цей продукт потрібні PlayStation®VR і PlayStation®Camera

Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Для отримання більш важливої ​​інформації див. Умови використання.
Одноразова ліцензійна плата для завантаження на кілька систем PS4. Увійти в PlayStation Network не потрібно, щоб використовувати це на своїй основній PS4, але потрібно для використання на інших системах PS4.
Перш ніж використовувати цей продукт, ознайомтеся з попередженнями щодо здоров’я, щоб отримати важливу інформацію про здоров’я.
Бібліотечні програми © Sony Interactive Entertainment Inc., ексклюзивна ліцензія на яку надається Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Див. eu.playstation.com/legal, щоб отримати повні права на використання.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено
VR Headset and VR Controller required
VR Headset vibration and VR Controller vibration required
VR Controller trigger effect and vibration required
Player modes: sitting, standing