Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Hashiriya Drifter - Car Drift Racing Simulator або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 21 груд. 2022 р.

Жанр: Гонки / Симуляція / Симулятор

Рейтинг:

Видавець: Midnight Works SRL

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

549.00₴

Найнижча ціна

32.90₴

Найнижча PS+ ціна

55.93₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Hashiriya Drifter-Online Drift Racing Multiplayer

Дата релізу: 21 груд. 2022 р.

Жанр: Гонки / Симуляція / Симулятор

Рейтинг:

Видавець: Midnight Works SRL

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Hashiriya Drifter - японська автомобільна культура 80-90-х.
Hashiriya Drifter — це найкраща гоночна гра з дрифтом, у яку ви завжди хотіли зіграти! Ця захоплююча епічна автомобільна гра також пропонує оновлення з досвідом Nascar. У цій онлайн-грі про перегони можна вибрати десятки машин, і вам потрібно спалити гуму на асфальті, якщо ви дійсно хочете перемогти.
Ви будете грати проти понад 10 мільйонів гравців у напружених, захоплюючих PVP-гонках. Зосередьтеся на одній із найвражаючих і захоплюючих гоночних ігор. Ви отримуєте досвід CSR на стероїдах безкоштовно, а також можете миттєво перевірити свої навички водіння. І оскільки ви можете грати проти 20 людей онлайн одночасно, це дуже захоплюючий і інтенсивний досвід.
Якщо ви любите вуличні гонки та дріфтинг, Hashiriya Drifter — найкрутіша гра, у яку ви можете зіграти. Ці вуличні перегони захоплюють, і у вас є унікальна можливість повністю модифікувати свій автомобіль так, як ви хочете.
Є десятки рівнів на вибір, і всі вони мають повороти, щоб перевірити ваші здібності до дрейфування. Ваша мета полягає в тому, щоб спробувати стати найкращим і прийти до фінішу першим. Зробити це нелегко в цій складній грі-симуляторі. Але вам потрібно постійно вдосконалюватися, коли ви граєте проти людей, які мають ваш власний діапазон навичок.
У грі у вас є реалістичне налаштування для кожного транспортного засобу, з більш ніж 100 деталями для одного автомобіля, які ви можете повністю налаштувати так, як хочете.
Hashiriya Drifter пропонує вам найкращий досвід онлайн-перегонів і крутий спосіб дрейфувати навколо горизонту проти людей з усього світу. У вас є все необхідне, щоб стати найкращим водієм у всесвіті? Перевірте свої навички проти мільйонів інших гравців лише з Hashiriya Drifter!


Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4