Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на HITMAN™ 2 - Free Starter Pack або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 26 лют. 2019 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: IO Interactive A/S

Чити:

Найвища ціна

Найнижча ціна

--

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.23 / 5

Відгуки: 653456

HITMAN™ 2 - Free Starter Pack

Дата релізу: 26 лют. 2019 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: IO Interactive A/S

Чити:

*FREE TO DOWNLOAD*


Gain free access to the first mission in HITMAN 2! Travel to New Zealand and join Agent 47 on his hunt for the elusive Shadow Client, only to find himself caught in a dangerous turn of events. Can you get out alive?


Get familiar with the unique replayability of HITMAN 2 by creatively experimenting, improvising, and completing all the challenges that Hawke's Bay has to offer.


Download and enjoy everything Hawke's Bay has in store for you, including:
1 Story mission
5 Location Mastery levels
40+ Challenges


Purchase the full game to continue the journey and have all of your saved game progress carry over.




Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2 гравці). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.