Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Gal Guardians: Demon Purge або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: PQube Ltd

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Японська

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

532.35₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 1

Gal Guardians: Demon Purge

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: PQube Ltd

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Щоб врятувати свою школу після того, як вона перетворилася на величезний демонічний замок, дві сестри «Мисливки на демонів» рубають і стріляють у цьому двовимірному пригодницькому бойовику.
Гравці можуть перемикатися між керуванням обома персонажами на льоту, кожен з яких має абсолютно різні набори навичок. Проходьте через замок, протистоячи демонічним босам, які чекають глибоко всередині.
Кожен бос дає нову зброю для володіння, що дозволяє більш різноманітне дослідження та відкриває нові маршрути.

■Міняйте на льоту, коли ви проходите через демонічний замок!

Візьміть під свій контроль обох братів і сестер Камізоно. Пробираючись крізь замок, максимально використовуйте Шінобу, зосередженого на дальній дистанції, і Майю Камідзоно, яка біжить на близькій відстані.
Кожен із братів і сестер має набір унікальних допоміжних видів зброї, які дають вам безліч варіантів змінювати свою стратегію, коли цього вимагає час. Не соромтеся використовувати їх, якщо у вас є очки зброї!
У випадку, якщо один із братів і сестер впаде в бою, їх можна вільно реанімувати за допомогою «Порятунку сестри», за умови, що ви зможете повернутися туди, де вони впали.

■Перемагайте босів, щоб отримати нову допоміжну зброю, відкриваючи абсолютно новий рівень дослідження!

Перемагаючи босів, ви отримаєте нову допоміжну зброю, надаючи братам і сестрам нові захоплюючі здібності.
Ця допоміжна зброя також відкриває нові маршрути та засоби дослідження в замках.

■Насолоджуйтесь історією на свій смак за допомогою звукових доріжок "Pure" або "Refined"!

Історія Grim Guardians зосереджена на двох основних аспектах: таємниця, що стоїть за трансформацією школи, і місцеперебування інших учнів.
Насолоджуйтесь оригінальним досвідом у режимі «Pure» з усіма оригінальними японськими голосами для сюжетного режиму або виберіть «Refined» для англомовної озвучки, зосередженої на дії, створеної для шанувальників жанру.


Багатокористувацький режим без мережі (2 гравці)
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Автономну гру дозволено