Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Planet Cube: Edge або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: Firestoke Group Limited

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Тайська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

220.05₴

Найнижча PS+ ціна

195.60₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Planet Cube: Edge

Дата релізу: 23 лют. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: Firestoke Group Limited

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Тайська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Планета Куб зазнала нападу таємничого агресора, але її населення до бою не готове. У той час як більшість кубів ринулися до найближчого виходу, один квадратноголовий лаборант на ім'я Едж наважився врятувати світ. Звичайно, йому не обійтися без допомоги колег і знаменитого доктора Квадратуса, а також деякої експериментальної зброї...

Але чому на планету напали? І хто ці загарбники такі? Наш герой зможе з'ясувати це, пробираючись через підводний науковий комплекс, де небезпеки чекають буквально на кожному кроці!


Ігровий процес
Бігайте, стріляйте і стрибайте, прориваючись через підводний науковий комплекс, збираючи вогневу міць, щоб битися з таємничим загарбником.

Це супершвидкісний платформерний екшн для умілих гравців, у якому ви будете битися з полчищами загарбників, ухиляючись від небезпек і уникаючи пасток у спробі врятувати світ, в чому вам допоможуть швидка реакція і необмежена кількість відроджень.

Пройдіть через вісім рівнів, які були створені вручну в стилі піксель-арту та наповнені незвичайними та незабутніми персонажами. Planet Cube: Edge — це платформер зі складними випробуваннями та реграбельністю, зроблений, щоб бігати, стріляти і веселитися досхочу.

Графіка
Підводний світ планети Куб був створений з неймовірною ретельністю, це справжня мрія фаната піксель-арту. Від далеких морських пейзажів океанського дна, до найдрібніших деталей наукового комплексу — тут кожен піксель знає своє місце.

Це світ виразних і унікальних кубів, який зазнав нападу винахідливих ворогів, що мають на озброєнні повний арсенал, від броньованих дробарок до масивних механічних крабів.

Це більше ніж просто пікселі! Приготуйтеся побачити плавну анімацію з душевною кінематографічною історією, де серйозність сюжету вміло переплітається з легкою подачею, змушуючи вас посміхатися і радіти на кожному етапі пригоди.

Planet Cube: Edge містить:

Пригода героя: Грайте за Еджа, несподіваного героя, який був кинутий у саму гущу подій таємничого інопланетного вторгнення, що загрожує його рідній планеті.

Точний платформинг: Легко у навчанні, складно в освоєнні; цей динамічн


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено