UA PS4
Titanium Hound

ЗНИЖКА: 50%/60%

Закінчується: 29 трав. 2024 р.

Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Titanium Hound або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 11 бер. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: Dmitrii Milovidov trading as OverGamez

Чити:

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

244.50₴

Найнижча PS+ ціна

195.60₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Titanium Hound

Дата релізу: 11 бер. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: Dmitrii Milovidov trading as OverGamez

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Темне і не таке вже й далеке майбутнє. Науковий прорив призвів до використання колоній мікробів як джерел енергії у всіх сферах життя. Корпорації, які контролюють розробку та виробництво живих акумуляторів, стали дуже вагомою політичною силою у світі. Злочинність, нерівність і корупція під їхнім впливом досягли немислимих раніше рівнів. Намагаючись взяти цей хаос під контроль, уряди реорганізували свої поліцейські сили та доповнили їх першокласним військовим спорядженням.
Titanium Hound — передовий пілотований комплекс, призначений для вирішення дуже складних ситуацій в міських умовах.
Технологія телепортації була ключем до створення бактерій, що виробляють енергію. Лише неорганічні об’єкти залишаються незмінними під час телепортації, але органічні матеріали – це зовсім інша історія, незалежно від того, наскільки вони великі. Завдяки процесу телепортації перші живі батареї ожили, але через страх перед непередбачуваними мутаціями будь-яка подальша телепортація органічних матеріалів була оголошена незаконною. На жаль, закону було недостатньо, щоб повністю припинити зловживання цією технологією.
Огиди, яких часто називають зомбі, є результатом протягування великих органічних істот через пристрій телепортації.
Є лише один спосіб вижити в цьому нещадному світі – приєднатися до групи, яка володіє достатньою силою хоча б на місцевому рівні. Це може бути корпорація, уряд або банда. Але в будь-якому випадку ви і ті, на вашій стороні, не зможете покладатися лише на зброю та фізичні можливості. Усі організовані групи використовують різноманітні гаджети та глобальну мережу, щоб захищатися та атакувати своїх суперників. Безпілотники різних розмірів і комплектації часто приходять грати, коли займатися справами особисто занадто ризиковано.
Смертоносна техніка всіх видів служить тим, хто краще знає протоколи кібербезпеки і має більше ресурсів у своєму розпорядженні.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено