Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Wolcen: Lords of Mayhem Deluxe Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 15 бер. 2023 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: WOLCEN STUDIO SAS

Чити:

Основна гра: Wolcen: Lords of Mayhem

Найвища ціна

1,699.00₴

Найнижча ціна

849.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 1

Wolcen: Lords of Mayhem
WOLCEN000E1

Дата релізу: 15 бер. 2023 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: WOLCEN STUDIO SAS

Чити:

Основна гра: Wolcen: Lords of Mayhem

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
З Deluxe Edition Wolcen: Lords of Mayhem ви отримуєте такий ексклюзивний вміст:

● Кривавий одяг та обладунки Ейнжара: повторіть образ злісного вождя варварів, який тероризував далекі землі Варга, і покажіть своїм ворогам, що ви не сієте, ви пожинаєте. Зробіть поле битви своїм домом.

● Броня «Dust Crown»: Подарунок для новопризначеного регента Stormfall вiд міста-держави Vulkaïn – броня «Dust Crown», яка була викувана в тій же вогненній кальдері, де знаходиться саме місто та його майстри Ashsmiths. Обладунки з міцноï вулканічноï сталi Vulkaïn, інкрустованi золотом, зібраним з шлейфів пилу, що підіймаються з серця гори, призначенi тiльки для найславетнiшого чемпіона країни.

● Тигр Куей: Спійманий в темних джунглях Імперії Куей і привезений в Штормфол недобросовісними торговцями для якось лорда, тигр Куей буде супроводжувати вас в ваших пригодах і навіть збирати золото з вбитих ворогів!

Зустрічайте чудовий рольовий бойовик, дії якого розгортаються у темному всесвіті. Станьте героєм епічних пригод, пориньте у сюжет та перевірте свої навички у великих динамічних боях. Оволодійте унікальними техніками бою, відточуйте вміння і розвивайтесь без будь-яких класових обмежень.

Ви — один з трьох «Дітей Хеймлока». Вас врятував Великий інквізитор Хеймлок, і ви з перших років пов'язали своє життя з республіканською армією Винищувачів, вступивши до військової академії, щоб стати ідеальним борцем із надприродним. Тепер ви з іншими дітьми готові розпочати подорож, яка змінить усе...

Особливості Wolcen: Lords of Mayhem:

● Необмежений розвиток героїв. У грі Wolcen нема розділення на класи — беріть будь-яку зброю або обладунки та грайте за своїми правилами. Вивчайте і розвивайте потужні вміння, додавайте особливі навички та налаштовуйте механіку вмінь до свого смаку. Досліджуйте 21 підклас унікальних пасивних талантів системи Калейдоскопу Долі. Окрім цього, ви зможете отримати ще більше навичок, знаходячи унікальні предмети.
● Динамічний бій з сигнальними атаками, перекатами і відмінною двотактною системою ресурсів. Змініть хід битви, перетворившись на один з чотирьох Аспектів Апокаліпсису — кожен має унікальну сітку вмінь.


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-{0} гравців). Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.