Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Backbeat або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 16 бер. 2023 р.

Жанр: Пазл / Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Ichigoichie AB

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Японська

Найвища ціна

1,109.00₴

Найнижча ціна

486.75₴

Найнижча PS+ ціна

454.30₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Backbeat

Дата релізу: 16 бер. 2023 р.

Жанр: Пазл / Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Ichigoichie AB

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Стефані "Ваттс" Вотсон, починаюча басистка, стрибала від прослуховування до прослуховування, так і не знайшовши музику, яка справді резонувала б з нею, тобто доки вона не відкрила магію фанку. Потрапивши в гру, вона набирає групу аматорів із рідного міста, щоб протистояти улюбленцям художньої школи Ла Тормента в Битві оркестрів.

=== ОСОБЛИВОСТІ ===
* Багатолінійні пазли на основі часу
* Розповідь про персонажів відбувається в передмісті Америки 1990-х років
* Спільні ресурси команди та перемотування назад для оптимізації ваших рішень
* Послідовні комбо-ходи та 40 рівнів стратегічного божевілля

=== МУЗИКА ===
Приєднуйтеся до Воттс, коли вона росте в музичній подорожі, що ґрунтується на фанку та ф’южні. Піт Фрейзер, сесійний саксофоніст The Pogues, Friendly Fires і Field Music, створив душевні груви та гарячі пісні! Двадцять музичних мотивів записані живим ансамблем із семи майстрів фанку, що створює основу для динамічної музики в грі. Унікальні пісні генеруються залежно від напрямків і шляхів, які ви обираєте в кожній головоломці. Налаштуйте свій виступ за допомогою альтернативних стилів гри, заміни інструментів і педалей звукових ефектів у реальному часі.

=== МЕХАНІКА ===
Кожен персонаж у вашій групі пересувається по карті по-різному, натрапляючи на унікальні рішення та перешкоди. Просування персонажа займає хід і частину шкали часу, налаштовуючи взаємодію з іншими персонажами та ворогами в різні моменти часу. Перемотування ходу назад скасовує ваш хід, дозволяючи вам знаходити покращені рішення та нові шляхи вирішення проблем.

Керуйте кожним персонажем окремо, перемотуючи назад або вперед по часовій шкалі в процесі, щоб досягти його поточного моменту часу. Зміни в часі відображаються в прогресі та діях як у минулому, так і в сьогоденні кожного персонажа, створюючи одні можливості та видаляючи інші.

Кожен персонаж має власний суперхід з обмеженими ресурсами, який можна активувати за певних умов. Зі своїм басистом пробирайтеся через вузькі місця, пролазьте крізь охоронців зі своїм клавішним гравцем, проламуйте стіни з барабанщиком або розбивайте ворогів з дороги своїм могутнім супер