Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на DYSCHRONIA: Chronos Alternate або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 17 бер. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: PERPETUAL

Чити:

Найвища ціна

1,399.00₴

Найнижча ціна

629.55₴

Найнижча PS+ ціна

559.60₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Bundle Tracker
Dyschronia
DYSCHRONIA: Chronos Alternate – Эпизод I

Дата релізу: 17 бер. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: PERPETUAL

Чити:

Пройдіть усі три епізоди цього науково-фантастичного розслідування в стилі аніме. Цей продукт містить епізоди I, II і III. Епізоди I і II вже доступні, а епізод III вийде пізніше в 2023 році.

Ви живете в Аструм Клоуз. Це штучне морське місто, закрите від зовнішнього світу велетенським куполом. Для людства на межі знищення він став останнім прихистком.

Аструм Клоуз — технологічно розвинуте місто з надзвичайно низькою злочинністю, всього 0,001%. Завдяки новій революційній технології злочин можна передбачити ще до його скоєння — завдяки невтомним зусиллям засновника міста, Альберта Румфорда

Проте, аж сам фундамент Аструм Клоуз здригнувся, коли Румфорда було убито — злочин, який узагалі не міг бути здійснений.

Ви — Гал Сайон, слідчий особливого типу. Ви відомі як «варіантна людина», особа з унікальною здатністю і бачити, і змінювати минуле. Саме зараз виникла потреба у ваших незамінних навичках.

Спритності вашого розуму кинуть виклик небезпечні сили. Ховайтеся, бігайте, скрадайтеся та втікайте від небезпек, збираючи докази. Після цього — висувайте обвинувачення в захопливих судових сценах, де вам належить довести провину наперекір шаленому спротиву.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено
VR Headset and VR Controller required
VR Headset vibration optional
VR Controller vibration required
VR Controller trigger effect optional
Player modes: sitting, standing, roomscale