Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Wobbly Life або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 22 бер. 2023 р.

Жанр: Пригоди / Казуальна / Сім'я

Рейтинг:

Видавець: Curve Digital

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська

Найвища ціна

619.00₴

Найнижча ціна

439.20₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Wobbly Life

Дата релізу: 22 бер. 2023 р.

Жанр: Пригоди / Казуальна / Сім'я

Рейтинг:

Видавець: Curve Digital

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Wobbly Life — це жвава пісочниця з відкритим світом на основі фізики. Досліджуйте острів Воблі разом із друзями, відкривайте цікаві місця. Будьте працьовитим Воблі та працюйте по місту на різних роботах, щоб заробити гроші, щоб придбати/налаштувати свій одяг і транспортні засоби. Навіть накопичуйте і купіть будинок!

ФІЗИКА
Wobbly Life — це, по суті, фізична пісочниця, тож майже все в грі можна захопити та грати! Світ наповнений реквізитом і міні-іграми, тому дивіться, що ви можете знайти.

МНОГОГРАВЕЦЬКИЙ
Wobbly Life підтримує до 2 гравців (4 гравці для PS5™) як в режимі онлайн, так і в локальному режимі спільного режиму з розділеним екраном. Кожен гравець заробляє власні гроші та може купувати власний одяг, транспортні засоби, домашніх тварин і будинки. У кожну роботу можна грати 2 гравцями (4 гравці для консолей PS5™), і гравці можуть навіть виконувати абсолютно різні завдання/місії одночасно!

РОБОТА
Робота – це те, як ви будете заробляти гроші в Wobbly Life. На всьому острові Вобблі є безліч вакансій, кожна зі своїми унікальними завданнями!

ПОКУПКИ
Після того, як ви наповните свій банківський рахунок, чому б не піти по магазинах. Ви можете придбати та розблокувати понад 250 предметів одягу, щоб персоналізувати свій Wobbly. Тоді придбайте свій власний автомобіль, щоб їздити містом і демонструвати свій новий вигляд!

Коли ви дійсно заробили великі гроші, чому б не купити новий будинок. Хочете відпочити в лісі у своїй дерев’яній халупі або жити розкішним життям у власному особняку з вертолітним майданчиком, у Wobbly Island знайдеться дім для кожного!

домашні тварини
Кожному потрібен вірний супутник, і ви можете вибрати його в Pet Shop. Виберіть із широкого вибору домашніх тварин, щоб купити та розблокувати.

МУЗЕЙ
Хиткий музей втратив усі свої артефакти! Можливо, ви можете допомогти? Купуйте карти скарбів і розгадуйте підказки, щоб знайти всі втрачені скарби музеїв і розблокувати цікаві нагороди.

МІСІЇ
Розкривайте сюжетні місії, досліджуючи острів. Допоможіть в обсерваторії або подивіться, що відбувається всередині гори! Кожна місія винагородить вас унікальними розблокуваннями.


Багатокористувацький режим без мережі (2 гравці)
Мережевий багатокористувацький режим (2 гравці). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.