UA PS5
Park Beyond Visioneer Edition

ЗНИЖКА: 45%

Закінчується: 22 трав. 2024 р.

Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Park Beyond Visioneer Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 16 черв. 2023 р.

Жанр: Симуляція

Рейтинг:

Видавець: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Чити:

Найвища ціна

2,399.00₴

Найнижча ціна

1,319.45₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Park Beyond Visioneer Edition

Дата релізу: 16 черв. 2023 р.

Жанр: Симуляція

Рейтинг:

Видавець: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Чити:

Visioneer Edition включає повну версію гри, річний абонемент, а також бонусні вагонетки та набір Zombeyond Impossification.

Створіть парк розваг, про який завжди мріяли, у грі Park Beyond, не зважаючи на гравітацію! Візьміть на себе роль талановитого архітектора, який нещодавно почав працювати в компанії, що зазнає труднощів, і створіть запаморочливі тематичні парки. Ви можете створити атракціони, про які завжди мріяли, але в реальному житті вони неможливі. Працюйте разом з досвідченим працівником і ентузіастом парків розваг Філом, суворою, але доброзичливою керівницею Іззі та безліччю інших колоритних і пристрасних персонажів, щоб створити успішний та прибутковий парк розваг.

Зручне керування та сюжетний режим кампанії допоможуть вам опанувати управління парком розваг і будувати дедалі шаленіші атракціони та модульні гірки.

Успіх залежить від вашої креативності!


Однокористувацький режим без мережі
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.