Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Pirates Outlaws або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 29 бер. 2023 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: BLITWORKS SL

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Німецька, Чаморро

Найвища ціна

549.00₴

Найнижча ціна

301.95₴

Найнижча PS+ ціна

274.50₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Pirates Outlaws

Дата релізу: 29 бер. 2023 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: BLITWORKS SL

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Німецька, Чаморро

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Pirates Outlaws — це roguelike конструктор колод з унікальним художнім стилем, наповненим контентом. Переміщайтеся по небезпечним морям, перемагайте всіх злочинців на своєму шляху та кидайте виклик їхнім господарям у напружених боях. Ваша експедиція буде сповнена засідок і випробувань, тож готуйтеся, створюйте колоду карт і плануйте смертоносні комбо, щоб стати найвідомішим піратом!

Особливості:
3 режими гри з унікальними правилами
16 героїв зі скінами, які можна відкрити
Більше 700 карт і 200 реліквій
150+ розбійників і 60+ унікальних босів
Тонни можливостей для розблокування
Включено всі 7 розділів

ВІДКРИЙТЕ 3 РЕЖИМА ГРИ З УНІКАЛЬНИМИ ПРАВИЛАМИ

Почніть roguelike експедицію у режимі НАВІГАЦІЇ! Вибирайте між різними маршрутами через різноманітні горизонти, борючись із кожним піратом і розбійником, які стоять на вашому шляху. Додайте нові карти до своєї колоди або вдосконаліть їх і отримуйте реліквії, щоб пережити подорож! Під час гри ви заробите репутацію, щоб розблокувати нові карти, картки і багато іншого! Коли ви досягнете 9999 репутації, ви розблокуєте жорсткий режим з сильнішими ворогами та унікальними викликами.
Зіткніться з найсильнішими ворогами в режимі ARENA. Створіть колоду з карт і реліквій з кожного окремого розділу, щоб створити ідеального воїна-пірата та битися з могутніми чемпіонами кожні 10 битв. Пил арени чекає на найкращих претендентів!
Перевірте свої сили та знання за чаркою в режимі БІЙКА В ТАВЕРНІ. Вибирайте готові пакети перед кожною битвою та перемагайте хвилі піратів, щоб битися з величним Хранителем таверни.
ДОМІНУЙТЕ НАД 16 РІЗНИМИ ГЕРОЯМИ ТА ВІДКРИЙТЕ НОВІ СКІНИ
Грайте за 16 різних піратів, кожен з яких має унікальні здібності та механіку. Прочитайте майбутнє з Ворожкою, командуйте звіром за допомогою Приборкувача ведмедів або станьте повним берсерком з Куркою. Під час гри ви відкриватимете нові скіни для кожного персонажа. Почніть свою наступну пробіжку як легенда стімпанку або знайдіть найстрашніший образ!


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Автономну гру дозволено